2014/05/19

Päivän asu - raitamekko

Näin hellepäivän kunniaksi on hyvä viimeinkin julkaista reilun viikon takaiset asukuvat. Kuvat on otettu äitienpäivänä, jolloin ei ihan tämänpäiväisistä hellelukemista päästy nauttimaan. Kevytuntuvatakki ei ollut lainkaan liioittelua tuolloin.


 

 Työvaatevarastoni tuntuu todella vajavaiselta, joten Espritin kanta-asiakasalesta ostin itselleni raitamekon. Nyt olen asettanut itselleni raitavaatteiden ostokiellon... Tuntuu nimittäin ettei kaapista löydyy oikeastaan yhtään mitään muuta kuin raitaa.
Mekon malli ei ehkä imartele parhaiten tällaista persjalkaista päärynää, mutta siitä viis. Mekko on päällä tosi mukava ja silti riittävän asiallinen työkäyttöön.



Näytän tosi usein kuvissa kamalan vihaiselta. Ei ole kyllä tarkoitus. Seuraavan kerran yritän vähän loiventaa otsaryppyjä. Ihan vielä ei näköjään uudet kosmetiikat ole vaikuttaneet:D

Mekko - Esprit
Neuletakki - H&M
Baltsut - Stylesnob
Takki - Tommy Hilfiger
Huivi - Tiger

Tyttären mekko - KappAhl
Takki - H&M
Balleriinat - H&M
Keppiheppa - kuvausrekvisiittaa :)

Tänään päällä onkin ollut astetta vähemmän ja rennompaa; bikinit ja ihmisten ilmoilla (kaupassa) liikkuessa hihaton trikoomekko (no raidallinen sekin, kuinkas muutenkaan) päälle vetäistynä. On muuten ollut täydellinen sää, enkä valita yhtään vaikka täällä sisälläkin on nyt melkoiset hellelukemat.

Aurinkoista ja helteistä viikkoa!

-Liina

6 kommenttia:

  1. Et näytä yhtään vihaiselta, hyviä kuvia! Ja asu on myös mieluinen, niin tyttärellä kuin äidilläkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista, Emma! Näiden asukuvien postaaminen on aina yhtä vaikeaa, mutta toisaalta itse tykkään tosi paljon muiden bloggareiden (varsinkin niiden joita en tyyliblogeiksi lue) asukuvista. Sinultakin olen saanut tosi paljon inspistä työpukeutumiseen:)

      Poista
  2. Oi, kaunis asukokonaisuus! Ja tyttärellä ihana mekko myös! :)

    VastaaPoista