2014/08/07

Haaveilua: DSR ja DAR

 
Siivouspäivänä sitä joskus tarttuu tuumasta toimeen. Olen haikaillut olohuoneessa olevan lastulevykaapin tilalle 50-luvun koivuista liinavaatekaappia. Kytännyt tori.fi:tä ja etsinyt sopivia huuto.netistä. Tuloksetta. Aina väärän mallisia tai liian suolaisen hintaisia. Tänään sain tarpeekseni, ja piilotin kaappirumiluksen tv-huoneeseen. Siellä hävetköön nurkassa, eipä ole ihan koko ajan sentään silmien alla.
 

Tilallehan piti jotain laittaa, seinä loisti niin kovin paljaana ja tyhjänä. Kesän aikana villisti kasvanut oliivipuu sai seurakseen Dsr-tuolin. Olen edelleen noiden tuolien hankintaan niin tyytyväinen! Eihän tuo keittiönpöydän äärestä lainattu tuoli tuohon pidemmäksi aikaa jää, mutta tulipa testattua että ihan hyvinhän se tuohonkin passaisi. Ja itse asiassa vielä paremmin sopisi Vitran Dar.


No, ihan näin hetken mielijohteesta ei kyllä tuollaista hankintaa tehdä, mutta olisihan tuo tuoli aivan ihana. Sopisi hyvin tarvittaessa ruokapöydän päähän lisäistuimeksi, työtuoliksi, eteiseen... Ihan mihin vain siis! Haaveilu saa jatkua, mutta jos joskus tuolin meinaa hankkia on ehkä ensin syytä aloittaa siihen säästäminen.

Ihanaista torstai-iltaa, ihan pian on jo viikonloppu!

-Liina

2 kommenttia: