2016/01/19

Alennuslöytöjä

Kovin vähän on tullut alennusmyynneissä pyörittyä. Yritän opetella tiukempaa talouskuria ja olen puolittaisessa ostolakossa sen vuoksi. Ihan en ole kuitenkaan alelöydöiltä välttynyt, mutta kovin pahasti en kyllä näistä muutamasta hankinnoista itseäni kurita. Boozt.comista löysin itselleni jo syksystä asti himoitsemani By Malene Birgerin pitkän vaaleanharmaan neuletakin. Pitkään sitä alkusyksystä Minzissä sovittelin, mutta en silloin raaskinut kuitenkaan ostaa. Nyt suorastaan hävettää, että sen nettikaupasta tilasin. Selittelen itselleni, että eipä sitä enää kivijalkaputiikissa olisi ollut ja toisaalta kukkaro kiitti -30 % alennuksesta. Itse haluaisin tukea paikallisia yksilöllisiä liikkeitä ja erityisesti Minzistä tykkään kovasti. Palvelu on todella hyvää, valikoima tyylikäs mutta silti vähän boheemi ja liikkeessä voi ihan hyvin käydä pyörähtämässä vaikka mitään ei ostaisikaan. Jossain pienemmissä putiikeissa kun itselleni ainakin tulee vähän kiusallinen olo, kun tuntuu että olisi pakko ostaa jotain.

Investointi oli mielestäni yhdeksi neuleeksi aika iso, mutta uskon että tästä villatakista tulee itselleni todellinen luottovaate ja varsinkin näillä ritisevän rapsakoilla pakkaskeleillä se on ollutkin aivan täydellinen vaate töihin. Enpä juuri muuta haluaisi aamulla päälleni laittaakaan.


Yleisimmin olen pukenut neuleen kaveriksi siistin mustan tai valkoisen t-paidan, farkut tai mustat suorat housut ja jonkun pitkän roikkuvan korun. Kuvan koru on Edbladin, jonka koruja minulla muutamia muitakin on. Materiaali on terästä, ja korut ovat siten kestäviä ja myös kohtuullisen hintaisia. Koru löytyi Sokoksen alesta puoleen hintaan. Hyvä ostos mielestäni sekin!


Oletteko te lukijat tehneet hyvä alelöytöjä vai ostatteko vain tarpeeseen ja hyvin suunnitellusti? Yhden asian yritän pitää tiukasti mielessäni; mitään en osta vain koska se on niin halpa. Sellaiset löydöt jäävät varmimmin kaapin perukoille lojumaan.

Mukavaa viikkoa!

-Liina

6 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia! Mulla on ollut todella surkea ostossaldo nyt aleista - en ole löytänyt yhtään mitään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh, mutta toisaalta jos ei tule helmiä vastaan, niin turha on väkisinkään mitään hankkia. :)

      Poista
  2. Tosi kaunis neule , varmasti ihana päällä:) Itse en ole löytänyt aleista mitään itselleni, lapsille kylläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Souliina! Tuo neule on kyllä ihana ja olen siitä tykännyt ihan älyttömästi!

      Poista
  3. Tosi kaunis villatakki.

    Minä olen ostoskäyttäytyjänä joskus vähän liiankin niuho. Kierrän kyllä mielelläni kaupoissa, mutta en viitsi sovittaa. Ostovaiheessa mietin asiaa joka kulmasta, kyllästyn ja kävelen pois. Heitän vaatteita sitä mukaa pois, kun niissä ilmenee puutteita, eli reikiä. Hui kauheeta, kuulostaapa karulta. Ehkä mulla on sitten sattunut vaatekaappiin siunaantumaan niitä hyvälaatuisia luottovaatteita, että ei tule herkästi ostettua uusia? Nyt hamuan jotakin villapaitaa, varsinkin kun tuo kuvassaoleva herätti himoja. 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hosuli. :)
      Ehkäpä kohdallesi on tosiaan sattunut onneksi vain niitä hyvälaatuisia. :D Ihana kommentti!

      Poista