2017/04/10

KEITTIÖSSÄ



Kuvissa muutamia suosikkejani. Ihan parhaat keittiöpyyhkeet ovat tuliaisia Tukholmasta. Näitä H. Skjalm P:n  keittiöpyyhkeitä saa mielestäni Suomestakin, ainakin Tampereelta Design Bulevardilta olen niitä ostanut joskus. Materiaali on puuvillaa ja pyyhkeet vain paranevat käytössä pesu pesulta.
Kuvassa näkyy myös pikkuinen viikunanpoikanen. Voitteko kuvitella, se on vieläkin hengissä vaikka ensin kaikki lehdet yhtä lukuun ottamatta tiputtelikin! Saa nähdä saanko siitä kasvatettua itselleni kunnon puun.

IKEAn ihanat juomalasit ovat myös melko tuore hankinta. Nämä ovat kooltaan kivan kompaktit ja mukavan kevyet. Hintakaan (2 e kipale) ei päätä huimaa, joten jos jokunen sattuu rikki menemäänkin niin sen takia ei tarvitse liikoja harmitella. Kivitaso on välillä vähän armoton ja laseja joskus tuppaa särkymään jos niitä turhan reippaalla tahdilla tiskikoneeseen latoo.



Joskus vähän haaveilen "pehmeämmän" sävyisestä keittiöstä. Nykyinen keittiö  kun on sävyiltään aika kova. Kiiltävää valkoista ja kiiltävää mustaa. Senpä takia tykkään tuoda lämpöä pienillä jutuilla, kuten vaaleasta puusta tehdyillä leikkuulaudoilla, tarjottimilla ja muilla pienillä tarpeellisilla välineillä.

Tähän loppuun vielä pieni maininta. Keittiömme ei todellakaan normaalisti ole näin siisti. Yleensä tasot ovat täynnä muruja lasten (ja miehen) jäljiltä. Lavuaarin vieressä on iso läjä kuivumassa (kolmatta päivää) olevia tiskattuja astioita ja muutenkin kaikkea tarpeellista ja tarpeetonta seilaa pitkin tasoja. Kiva juttu että tuota työskentelytilaa on reippaasti, mutta kyllä se helposti aiheuttaa sen että siihen yhtä jos toista rompetta on hyvin helppo jättää lojumaankin.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Laattalattia on myös armoton,jos tippuu särkyvää siihen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo on totta! Ihmeen vähän on kyllä siihen astioita tippuillut, täytynee koputtaa puuta...

      Poista