2017/06/03

HAAVEILETKO OMASTA KESÄMÖKISTÄ? MYYNNISSÄ UPEA HIRSIHUVILA PUULAN RANNALLA

Haaveiletko omasta kesäparatiisista järven rannalla? Nyt olisi myynnissä upea hirsirakenteinen kesäparatiisi, johon mahtuu isompikin perhe. Mökki sijaitsee Hirvensalmen kunnassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella ja vain parin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Mökille vie hyväkuntoinen tie pihaan asti.

Huvilassa on asuinpinta-alaa 113 m2 ja parvella on lisäksi matalaa tilaa joita ei noihin asuinneliöihin lasketa. Tupa on ihanan valoisa ja avara, olohuoneessa on myös korkeaa tilaa joka tekee huvilasta todella ilmavan. Keittiö-rt-olohuoneen lisäksi tiloihin kuuluu kaksi reilun kokoista makuuhuonetta. Molempiin mahtuu parisänky ja vaatekaapit. Lisäksi alakerrassa on tilava eteinen, wc, kodinhoitohuone, pesuhuone sekä sauna. Olohuoneesta on käynti tilavalle katetulle terassille, johon mahtuu reilun kokoinen ruokailuryhmä. Yläkerrassa on kaksi vaatekaapistoilla jaettua makuutilaa, joihin molempiin mahtuvat parisängyt. Lisäksi yläkerran aulassa on tilaa vaikkapa tv:n katselulle. Yläkerrasta on käynti tilavalle parvekkeelle, josta onkin upeat näkymät järvelle!

Huvilassa on useampia ulkorakennuksia. Kodassa kiehuvat nokipannukahvi ja paistuvat tikkupulla tai makkarat. Erillisessä rantasaunassa saat tunnelmalliset ja pehmeät löylyt ja löytyypä saunan yhteydestä pieni saunakammari vaikkapa vierasmajoitukseksi. Pihassa on nosto-ovellinen autotalli sekä erillinen liiteri-/varastorakennus. Niissä säilyvät tarvittaessa auto tai vaikkapa moottorikelkka siististi suojassa.

Huvila on varustettu kaikin mukavuuksin ja se soveltuukin erinomaisesti ympärivuotiseen käyttöön. Siellä vietät lämpimät kesäpäivät, marjastat ja sienestät syksyisin, tunnelmoit joulun aikaan ja talvisin nautit hiihtoretkistä upeissa maisemissa.  Huvilalle voit halutessasi muuttaa asumaan ihan vakituisestikin. Huvilan lämmitysmuotona on vaivaton sähkö. Lisälämpöä tuo ilmalämpöpumppu sekä varaava Kermansaven takka. Ilmanvaihto on koneellinen ja vesi tulee porakaivosta.











Heräsikö kiinnostus tästä upeasta huvilasta? Tarkemmat tiedot kohteesta löydät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti