2014/02/06

Pikapyrähdys Tampereen sisustusliikkeissä

Torstaina pääsin työreissun siivellä tekemään pikaisen pyrähdyksen Tampereen sisustuliikkeisiin. Aikapulan takia kohteeksi valikoituivat itselleni jo entuudestaan tutut Design Boulevard, Domdom sekä Sisustus ID vaikka taitaapa kaupungista useampi muukin varteenotettava sisustusliike löytyä.
Kaikista liikkeistä löytyi vaikka mitä omaan silmään kaunista ja tyylikästä. Meillä on työporukassa pieni vitsi, että päivärahat ja kilometrikorvaukset jätetään aina kohdekapunkiin. Ihan en siinä ehkä onnistunut (?!) vaikka jotakin pientä mukaan lähtikin:)
 
Design Boulevardilta löytyi ihania tanskalaisia suosikkimerkkieni tuotteita, mm. Muutolta ja Haylta. Olisin voinut poimia mukaani yhden jos toisenkin pienesineen tai huonekalun...

Design Boulevard


DomDomista löytyi myös putiikillinen designihanuuksia, mm. upeat timanttivalaisimet (joiden valmistajaa en huomannut katsoa, tietääkö kukaan?) Tuollainen pieni musta olisi aivan mahtava!





Viimeisimpänä kohteenani oli Sisustus ID. Ah, liikkeen alakerta oli täynnä upeita designvalaisimia, -kelloja, huonekaluja jne... Jälkeenpäin jäi harmittamaan etten ostanut Jacobsenin Letters-mukia. Eräälle hyvälle ystävälle sellainen olisi ollut täydellinen ystävänpäivälahja!
Myös Kubus-kynttelikkö on suosikkini, sellaisen toivoisin joskus omaankin kotiini saavani.




Meillä oli huippuhyvä koulutuspäivä pienellä ja kivalla porukalla. Olipa kiva päättää onnistunut työpäivä lempiharrastukseeni liittyvällä kaupunkipyörähdyksellä.

Viikonloppu onkin jo aivan käsillä ja meilläpä täällä keski-suomalaisilla sisustusbloggaajilla on tiedossa jotakin melkoisen hauskaa. En malttaisi odottaa!

Kivaa loppuviikkoa kaikille!

13 kommenttia:

  1. Nuo pahviset (?) säilytyslaatikot olisi juuri sitä mitä nyt tarvitsisin työhuoneeseen, mutta verkkokaupassa ei niitä ollut, paitsi tuota ruutukuosia, joka ei ole suosikkini noista. Ja nyt ei ole Tampereella käyntiä, harmi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, pahvia ne ovat! Ja kyllä, kelpaisivat myös minulle:)

      Poista
  2. Näistä olisi voinut valikoitua mukaan kaikki! Ihania kauppoja. Nam. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainiin. Laitoin arvontavoiton postiin eilen. Postissa sanottiin, että pitäisi olla perillä tänään. :)

      Poista
    2. Jee, kivaa:)

      Ja kyllä, nuo kaikki putiikit olivat aivan ihania ja helposti olisi yhden tai kaksi palkkaa sinne saanut upotettua... Onneksi oli vähän kiire, niin ihan hirmuisen isoja heräteostoksia ei ehtinyt tekemään:D

      Poista
  3. Oi mitä ihanuuksia! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekin! Harmillista (ja toisaalta onneksi;) että ihan lähiseuduilla ei näin kattavaa sisustusliikevalikoimaa ole.
      Kivaa viikonloppua myös sinulle:)

      Poista
  4. Nuo on tosiaan ihania putiikkeja! Mäkin kävin saman kierroksen pari viikkoa sitten juurikin työreisun siivellä ;) Timantti on Tvåfota designin Döden. Juuri kävin sitä taas Domdomin nettikaupan sivuilla ihastelemassa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain hyötyä noista työmatkoista sentään :D
      Kiitos tuosta valaisininfosta. Se on kyllä aika hieno!

      Poista
  5. Tuo timanttilamppu on herkku! Kävin kurkkimassa Domdomin sivuilla, mutta hinta vähän yllätti. Osaiskohan tuontyylisen tehdä itse jotenkin :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei sitä ihan heräteostoksena kyllä pysty hankkimaan...
      Eikä kyllä nikkarointitaidot riitä rakenteluun, eli jos tuon haluaisin, niin säästettävä vain olisi:)

      Poista
  6. Oi miten ihanat timantit! Haavelistalle meni, kiitos kun esittelit <3

    Mukavaa loppuviikoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä timantit oli tosi houkuttelevia!
      Samoin mukavaa viikkoa myös sinulle, Suvi. Kiva että löysit blogiini!

      Poista