2014/03/28

Järjestystä eteiseen

Nämä välikaudet on aika ärsyttäviä haastavia. Välillä tarvitsee talvitakkia ja välillä on jo niin keväistä että tekisi mieli siirtää kaikki talvikamppeet varastoon. Vielä en kuitenkaan usko että pelkillä kevätvaatteilla pärjätään, joten täytyy vain yrittää järjestää eteiseen lisää tilaa ja tavaroita fiksummin.

Eteisen ja säilytystilojen suhteen meillä on aika montakin ongelmakohtaa, mutta nyt sain jonkinlaisen ratkaisun edes yhteen niistä! Aiemmin huivini, pipot ym. ovat olleen liukuovikaappien takana hyllyllä vähän miten sattuu. Nyt löysin kauniit ja toivoakseni myös käytännössä toimivat ratkaisut huivi- ja pipokaaoksen taltuttamiseen.


Tältä pipohyllyllä näytti ennen. Hippo-reppana kurkistelee huivikasan alta:).
Alla näkymä meidän eteisestä. Tuon lisäksi meillä on isohko tuulikaappi jossa säilytetään kenkiä, lasten takkeja, pipoja ja hanskoja. Siinä seuraava ongelmakohta, mutta yritetään pureskella näitä ongelmia pala kerrallaan;)


Ostin Orthexin uusia bambukannellisia säilytyslaatikoita kaksi isompaa ja kaksi pienempää. Pienempiin pipot ja isompiin huivit. Koska eivät ole ilmatiiviitä, uskon että noissa voi hyvin säilöä talvikamppeita pidempiäkin aikoja ilman että säilytettävät tekstiilit ummehtuvat.



Nyt on huivit ojennuksessa (tai ainakin piilossa, jos ei aina niin ojennuksessa olisikaan...). Itse tykkään kovasti siitä että laatikot ovat muovia. Ne on helppo pyyhkiä puhtaaksi ja bambukannet tuovat ripauksen tyylikkyyttä ja lämpöä kokonaisuuteen.







Kivaa sarjassa on se, että sarjaa voi täydentää tarpeen tullen lisää. Pinottavuus on myös ehdoton plussa!
Nyt kun on yksi hyllykaaos ratkaistu, voikin siirtyä seuraavan säilytysongelman kimppuun;)

Ihanan aurinkosta ja rentoa viikonloppua!

-Liina

16 kommenttia:

  1. Just näitä samoja olin tilaamassa Kodin1, mutta oli loppuunmyyty ainakin hetkellisesti netissä. Vieläköhän löytyy kivijalkaliikkeistä? Ens viikolla pukkaa pakollista reissua Keski-Suomeen ja muistelin, että Jyväskylästä löytyy Kodin1. Pitääpä siis tarkistaa. Nämä ovat kyllä siistin näköiset ja modernit, mä tykkään! :)

    -Jutta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kodin1:stä nämä löysin. Aika reilusti niitä vielä jäljellä oli, jospa riittäisi sinullekin:)

      Poista
  2. Kaikilla tuntuu olevan auringon tuoman energian ansioista hirveä siivous/järjestämisvimma! :) Niin täälläkin ollut. Myyntiin, kiertoon lähtenyt kasapäin tavaraa ja kaapit alkaa vihdoinkin olla siistejä. Nämä olikin kivoja, hetki sitten kaipailin säilytyslaatikoita, joita saa kasattua päällekäin ... mutta eipä löytynyt mieleisiä, kun sen ulkonäkönkin täytyy miellyttää! :) Näitä voisin ehdottomasti ottaa meille, ei muutakuin etsimään siis!

    Heli

    VastaaPoista
  3. Ihanaa lukea muidenkin järjestelyproggiksista, kun oma on niin kovasti mielenpäällä. Hei tosi hyvännäköiset nuo laatikot!

    VastaaPoista
  4. Noi korit on tosi kivan näköiset ja hienosti näyttää järjestystä pitävän sisällään ;)

    -Paula

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ja ovat tosiaan armolliset vaikka järjestys ei niin pysyisikään...

      Poista
  5. Aivan ihanat korit, täytyy lähteä tältä istumalta hakemaan meillekin. Kiitos ideasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä:) Toistaiseksi nuo on olleet kyllä tosi toimivat!

      Poista
    2. No enhän mä löytänyt noita mistään ja netissäkin kaikki valkoiset on loppuunmyyty :(

      Poista
    3. No onpa harmi:( Uskon kyllä, että näitä vielä tulee lisää, olivat kuitenkin uutuustuotteita.

      Poista
  6. Välikausi on todellakin haasteellinen - takkinaulakko pursuaa takkeja... Untuvat pesin jo pois, niin kylmää ei toivottavasti enää tule. Tyylikkäät on nuo löytämäsi säilytyslaatikot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänäänkin satoi vielä aamulla lunta, joten ihan ohuiden takkien varaan ei kyllä uskalla vielä jättäytyä. Untuvat minäkin jo kyllä laitoin varastoon.
      Tykkään kyllä noista laatikoista tosi paljon, ovat oikein katseen kestäviä:)

      Poista
  7. Kivan näköiset säilytyslaatikot. Noita voisi harkita meillekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Minäkin ilahduin, kun kerrankin tuollaisen käyttöesineenkin designiin oli hiulan edes panostettu!

      Poista