2014/08/12

Asuntomessut 3/3

Asuntomessut päättyivät Jyväskylässä toissapäivänä. Viimeiseen messupostaukseen kokosin vielä muutamia omia suosikkejani. Blogeissa on näkynyt lähes samanlaisia kuvia varmasti kyllästymiseen asti, mutta haluan ihan itseänikin varten tallentaa muutamia kauniita sisustuksia.

Lakka kivitalot Heikkinen sisälsi paljon kauniita elementtejä; selkeää muotokieltä, design-huonekaluja ja kivoja sisustuksellisia yksityiskohtia.





Myös Villa Muuramen sisustuksessa oli paljon sellaista, joka viehättää juuri nyt. Kuparin käyttö pienesineissä ja valaisimissa, pehmeä (muttei tylsä!) värimaailma.






Lopuksi vielä muutamia sekalainen kuva yksityiskohdista, joista itse pidin.







Talo Luckista kirjoittelinkin jo ennen messujen alkamista. Pitihän siellä käydä vielä uudemmankin kerran persoonallista sisustusta ja ennakkoluulotonta rakentamista ihailemassa. Erityisen upea oli nyt valmis piha isoine terasseineen ja ulkotakkoineen.



Lopuksi vielä muutama tosi kauniisti ja kekseliäästi sisustettu lastenhuone. Kohde on Passiivikivitalo Perhe, jonka sisustuksesta vastasivat Sisustuskärpäsen Heidi sekä Irina Tuovinen. Tästä saisikin hyvin inspistä omien lasten huoneisiin!





Tässä minun näkökulmastani kuvattuja kauniita koteja ja kohteita. Toivottavasti näistä löytyi teillekin inspistä ja silmänruokaa.

-Liina

8 kommenttia:

  1. Nuo lastenhuoneiden seinät on NIIN ihania! Pakko toteuttaa joku niistä kunhan tulee ajankohtaiseksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ihan samaa mieltä, tosi kivoja juttuja kaikissa! :)

      Poista
  2. Tuo Heikkisen talo on kyllä upea! Kivoja kuvia muutenkin messuilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talo ja sisustus on yhtä aikaa sekä moderni että klassinen. Uskon että kestää aikaa hyvin!
      Kiva kuulla että tykkäsit kuvista. :)

      Poista
  3. On ollut ihana katsella muiden ottamia kuvia asuntomessuista, kun en itse tänä vuonna päässyt ollenkaan niistä paikan päälle nauttimaan. Lastenhuone ideat todellakin olivat kivoja :)

    VastaaPoista
  4. Onpa kiva kuulla etteivät kaikki ole messupostauksiin ihan tympiintyneitä! :)

    VastaaPoista
  5. Sattui googlen haussa tulemaan vastaan tuo kuvasi puisesta senkistä. Onko tietoa onko se käsityötä vai jonkin valmistajan tekemä? :)

    VastaaPoista
  6. Harmi kyllä en tiedä senkin taustaa tarkemmin. Itse kyllä mutu-tuntumalla veikkaisin, että kuuluu jonkin valmistajan kalusteisiin, eikä olisi teetetty.

    VastaaPoista