2016/03/24

Helppo pääsiäisistutus helmihyasinteista



Viimeistään pääsiäiseksi tekee mieli tuoda kotiin kevättä sipulikukkien muodossa. Eniten pidän helmihyasinteista, erityisesti valkoisista sellaisista. Tällä kertaa löysin vain sinikukkaisia yksilöitä ja ihan kauniitahan nekin ovat. Helpon, edullisen ja yksinkertaisen istutuksen saa istuttamalla hyasintit kauniiseen keraamiseen kulhoon. Tämä harmaa kulho on TineK:n mallistosta, tilasin sen jo aikaa sitten Selected By VeeraK -nettikaupasta.


Sipulikukat ovat tosi kauniita myös kirkkaaseen astiaan istutettuina. Viime pääsiäisenä narsissit majailivat lasisessa säilytyspurkissa. Sipulit juurineen ovat oikeastaan aika hienon näköiset, erityisesti jos jaksaa putsata mullat juurien ympäriltä pois. Minä en tainnut jaksaa. :)



Tein tuossa jokunen viikko sitten kuvissa näkyvää suklaakakkua. Odotukset olivat korkealla, mutta jopa isäni, joka ei makeasta koskaan kieltäydy, kommentoi että olipahan ehkä aavistuksen liian makeaa. Silloin se todella sitä on. Kakku osoittautui siis flopiksi, siksi jätän reseptin tällä kertaa jakamatta. Kuvissa kakku ihan herkulliselta näyttää. :D

Oikein rauhallista ja rentouttavaa pääsiäisen aikaa kaikille lukijoille!

-Liina

4 kommenttia: