2015/10/22

"Uutta" makuuhuoneessa

 Makuuhuone on meillä huone jossa sisustaminen on sivuroolissa. Siellä lähinnä nukutaan, joten aika usein siellä vallitsee myös melkoinen kaaos ja ei kovinkaan harmoninen ja viimeistelty tunnelma. Siitäkin huolimatta pientä päivitystä on tuon huoneen sisustukseen mukava tehdä. Koska ruokapöydän alle löytyi uusi matto (siitä oma juttunsa myöhemmin), sieltä siirtyi vanha nukkamatto takaisin makuuhuoneeseen. Siellä se on ollut joskus ennenkin. Ja sitä ennen olohuoneessamme. Kiertolainen siis.

Ikean Sinnerlig-penkkiin olen yhä rakastunut. Se on muotokieleltään ja materiaaliltaan ihan täydellinen. Harmi vain, että arjessa se on usein hautautunut tyynyjen, vilttien ja päiväpeiton alle eikä siten aina pääse ihan oikeuksiinsa. Päiväpeittona tällä hetkellä on valkoinen vohvelikankainen Annon peitto, jonka hankin alennuksesta isomman lapsen huoneeseen. Hiukan laiska on lapsi vielä sänkyään petaamaan, joten päiväpeitto päätyi toistaiseksi meidän huoneeseemme.


 


Kummituspuun nostin vaihteeksi peikonlehden tilalle makuuhuoneeseen. Muuta muutosta ei taas tarvittukaan ja makuuhuone tuntuu taas melkein uudelta. Edelleenkin olen "kierrätyksen" kannattaja. Samat huonekalut ja sisustustavarat saavat ihan uuden elämän kun niiden paikkoja välillä vaihtelee. Ekologista ja erittäin kustannustehokasta sisustamista!
8 kommenttia:

 1. Ihan parasta sisustamista tuo paikasta toiseen siirtely. Meillä ei vaella kuin joku tuoli ja jakkara. Pitäis varmaan siirrellä enemmänkin niin pysyis mieli virkeänä. Ovatko nuo kauniit kaihtimet muuten Woodnotesin vai jotkut muut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaihtimet ovat Woodnotesin, samoin kuin olohuoneen isot paneeliverhot. :)

   Poista
 2. Tää on parasta kun asuntoa voi päivittää vain siirtämällä tavaroita paikasta toiseen! Meillä tehdään tätä alituiseen, tosin muutimme vasta n. 7kk sitten ja hidas sisustaja kun olen, etsivät osa tavaroista vielä paikkaansa!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavaroiden uudelleenjärjestely on suorastaan terapeuttista! :D Ja uudessa asunnossa se vasta ihanaa onkin! :)

   Poista
 3. Komppaan edellisiä kommentoijia ! Täällä juuri tavaroita siirtymässä ja kämpässä suoraan sanottuna kaaos ! Mutta kyllä se tästä taas...ja pian on "uutta " kotona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on ollut myös koko päivän kaaosta, kun intouduin siivoamaan nuorimmaisen huonetta...

   Poista
 4. Uusi lukija ilmoittatuu. Löysin Glorian kodin jutun kautta blogiisi. Kodissanne on aivan ihana väri-maailma. Tykkään kovasti. :)

  Tämän postauksen kuvassa omaa (insinööri)silmää jäi häiritsemään liuku-oven yksi repsottava lista. Eli ihan tuossa seinän vieressä ja ylin oven lista. Kaunis makuuhuone ja sitten yksi repsottava lista. Enkä laita tätä mitenkään pahalla, mutta häiritsi vain kovasti muuten niin kauniissa ympäristössä! Ja on oikeasti ihan pikkujuttu....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan!

   Minuakin alkuun repsottavat listat häiritsivät, mutta näköjään sitä silmä siinä määrin tottui, ettei niiden korjaamiseksi ole mitään saanut tehtyä. Listat pitää uusia kokonaan, niitä ei saa pelkästään liimailemalla korjattua. :/ Sen verran homma kommenttisi jälkeen edistyi, että nappasin tuon repsottavan nyt kokonaan irti. Jospa uuden listan saisi nyt vähän nopeammin hankittua. ;)

   Poista