2016/02/13

KEVÄINEN VALO (ja Alma)


Kovin on sisustelut ja muutokset kodissa ollut vähissä viime aikoina. Se mikä on muuttunut, on valo. Se on ihan selvästi lisääntynyt, ihanaa!. Kuvat on otettu kyllä jo useampi viikko sitten, mutta silloin oli niin ihana talvinen auringonpaiste, etten malta olla näitä kuvia jakamatta. Alma näyttää alla olevassa kuvassa tosi surkealta, vaikka oikeasti on ihan reipas ja iloinen.Oliivipuu on tällä hetkellä tähän kuvassa näkyvään tilanteeseen nähden vielä huomattavasti heikommassa kunnossa. Saa nähdä saanko sen pidettyä hengissä kesään asti, jolloin sen voisi laittaa pihalle auringosta ja kosteasta ilmasta nauttimaan. Siitähän se tykkää.
Viikunapuu sen sijaan porskuttaa edelleen elinvoimaisena, jee! Viime talvena koettua totaalista lehtikatoa ei tänä vuonna ole näkynyt. Sohvapöydällä näkyvä perunanarsissi hujahti parissa päivässä puolimetriseksi ja kukat kuihtuivat tosi nopeast. Tämä keväinen sipulikasvi oli vain lyhyen hetken ilo. Kohta on jo narsissien ja helmililjojen aika, kevät on ihan nurkan takana.
 
Mukavaa lauantaina!
 
-Liina

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Mistä muuten olet löytänyt tuon viikunapuun? Mulla on ollut pakollinen tarve sellaiselle, mutta ei ole osunut kohdalle... :(

    VastaaPoista
  2. Kauniita kuvia olit saanut otettua, kyllä se valo heti vaikuttaa. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksi. Ois tosi kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista