2014/12/16

Hotel recommendation in Copenhagen - SP34

 
Viikonlopun Kööpenhaminan visiitillä yövyimme todella tyylikkäässä ja silti aivan ihanan lämminhenkisessä hotellissa. SP34 (klik!) on sijainniltaan loistava; lähellä metroasemaa, aivan kivenheiton päässä Strogetistä ja silti todella rauhallisen kujan päässä.

Esteetikon silmä lepäsi lähes joka ikisessä yksityiskohdassa. Sisustus oli harkitun pelkistetty mutta silti uskomattoman kodikas. Pinnat olivat rouhean betoniset monessa paikassa, lattiat huoneessa lämminsävyistä puuta ja huonekalut sekä yksityiskohdat moderneja ja hiukan industrial-henkisiä. Tykkäsin tosi paljon! Alla olevassa kuvassa on hotellin ravintola, jossa ensimmäisenä aamuna nautiskelimme aamiaisen. Aurinko nousi, ilma oli kirkas ja aamiainen (90-100%:sti luomua!) aivan täydellinen. Jos siihen sisältyy tuoreita leipiä, leikkeleitä, juustoja, jugurttia, hedelmiä, croisantteja, kakkua, pähkinöitä, tuorepuristettuja mehuja, munia ja ties mitä vielä, ei voi valittaa. Lisämaksusta sai halutessaan paistettuja munia, pekonia tai muuta vastaavaa. Kaiken kruunasi toiveiden mukaan valmistettu kahvi, tavallinen tai erikoisversio.
Hotellissa oli kutsuva lounge-alue aulabaarin yhteydessä. Joka päivä aulassa sai nautiskella "viinitunnin" aikana lasillisen tai kaksi viiniä talon tarjoamana. Tunnelma oli todella rento ja täytyy kyllä sanoa, ettei hotellin pisteitä ainakaan tuo tuollainen laskenut. Harmikseni en päässyt kuvaamaan aulaa koskaan valoisan aikana, mutta hotellin sivuilta löytyy aulasta enemmän kuvia.
Lounge oli 17-18 välisenä aikana aina tupaten täynnä hotelliasukkaita ja rentoa puheensorinaa. Miksei Suomessa harrasteta vastaavaa? 

Ravintoloissa ja aulassa soi pehmeä ja tunnelmallinen lounge-musiikki ja vaikka en nähnyt missään yhtään tuoksuvia kynttilöitä (tavallisia sitäkin enemmän), hotelli tuoksui tosi hyvälle! Kuulostaa omituiselle, mutta tuota tuoksusisustamista taidetaan Tanskassa harrastaa enemmänkin? Valaistukseen oli selvästi panostettu, sillä kaikkialla oli tosi pehmeä ja tunnelmallinen valo, olematta silti liian hämärää ja pimeää. Kaikki aistit olivat siis aikalailla huomioituja. :)


Huoneemme oli normaali kahden hengen huone. Ihan riittävän kokoinen ja sama tyyli jatkui myös huoneessamme. Kylpyhuone oli tosi siisti ja tyyliltään pelkistetty. Betoniset tasot sopivat sinne täydellisesti. Tykkäsin huoneenkin sisustuksesta ja värimaailmasta tosi paljon.
Voin suositella hotellia todella lämpimämästi. Itselleni hotellin valinnassa tärkeitä seikkoja ovat sijainti, huoneiden ja hotellin yleinen taso sekä aamiainen. SP34 täytti toiveet noiden kaikkien kohtien osalta. Erityisesti aamiainen sai minulta täydet pisteet, itse en olisi siltä muuta toivonut (mies kaipasi paistettuja juttuja, mutta nuukuuksissaan ei niistä ekstraa maksanut).

\

My husband and I visitet Copenhagen last weekend and stayed at Hotel SP34. I can highly recommend it. It was perfectly decorated, located conveniently and breakfast got 10 points. If you are looking for a nice accommodation in Copenhagen, I'm sure you'll love SP34. At least I did!

(Pictures with watermark are taken by me, first one borrowed here).

\

(Majoituksesta saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan / Reduced price against blog visibility).

4 kommenttia:

 1. Kiitos hotellisuosituksesta, pistin kirjanmerkkeihin jos vaikka tulee taas Köpikseen lähdettyä. Kivannäköinen paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääset joskus tuolla yöpymään. Kirjoitus kuulosti enemmän kuin maksetulta mainokselta, mutta ei voi mitään, tykkäsin tuosta hotellista ihan älyttömästi ja postaus olisi ollut aivan samanlainen vaikka mitään alea ei olisikaan saatu.

   Poista
 2. Tänne hotelliin olisi joskus kiva päästä - ehkä ensi Kööpenhaminan matkalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin lämpimästi suositella, tykkäsin hotellista tosi paljon. :)

   Poista