2015/07/03

Kesäfiilistelyä ja lehtivinkki


Ai että, se on kesä ja loma nyt! Tänään ollaan vietetty upean aurinkoista ja helteistä kesäpäivää mökillä. Nahka on kärynnyt amatöörimäiseen tapaan kuten niin usein ensimmäisinä kunnon hellepäivinä käy. Leppoisan päivän parhaita hetkiä oli lukea hyvää lehteä ja loman kunniaksi ottaa lasillinen kuplajuomaa. Ihan vain kesän kunniaksi! Päivä oli niin kuuma, että kuplat haihtuivat hetkessä ja jos juomansa halusi nauttia kylmänä, se olisi pitänyt hörppiä melkoisella tahdilla. Pienet muotovirheet, kuten liian lämmin kuohuviini, eivät kyllä tällaisena päivänä haitanneet.

Vinkkinä vielä mainittakoon, että jos lomalukemistosi kaipaa täydennystä, suosittelen tutustumaan uuteen Asun-lehteen. Päätoimittaja Ulla Koskisen luotsaama lehti on tyylikäs kokonaisuus täynnä upeita sisustuksia, designia ja moderneja klassikoita. Lehti kestää lukemista useammankin kerran, sillä se ei ole niin täynnä pinnalla olevia trendejä, vaan ennemminkin juuri niitä ajattomia klassikoita. Näkyipä lehden sisällä olevan tarjouskuponki, jolla vuosikerran sai tilattua todella edullisesti ja luulen että tämä lehti tulee minunkin tilattua.


Leppoisia lomapäiviä kaikille lomalaisille ja tsemppiä työssä pakertaville!

-Liina

7 kommenttia:

  1. Kerrankin hellesää oli tänään, mutta illalla sade yllätti jälleen. Uus tuttavuus tuo lehti, että ihan tutustumisen arvoinen! Kivaa viikon loppua!

    VastaaPoista
  2. Kerrankin hellesää oli tänään, mutta illalla sade yllätti jälleen. Uus tuttavuus tuo lehti, että ihan tutustumisen arvoinen! Kivaa viikon loppua!

    VastaaPoista
  3. Kauniita kuvia sinulla täällä blogissa, ja ihanan raikas koti näyttää olevan! Täytyykin alkaa seurailla!

    VastaaPoista