2015/07/24

Mansikat, mustikat ja uudet kulhot


Yksi kesän parhaita juttuja ovat tuoreet marjat, kuten mansikat ja mustikat. Olen melkein koko loman syönyt aamupalaksi maustamatonta jugurttia, marjoja ja mysliä. Eikä kyllästytä vieläkään. Lapsille saatan lisätä annokseen hiukan hunajaa, mutta itse en ylimääräistä makeutusta kaipaa.
Annos on ihanan kevyt, mutta myslillä ja ehkä pähkinöillä terästettynä aivan riittävä nälän taittamiseen.
Viimeviikkoiselta Lappeenrannan reissulta löysin mukaani pienen House Doctorin kulhon sekä Arabian Nimetön(?) -sarjan pieniä kulhoja (-50% alesta nuo!) Mitään eritystä käyttötarkoitusta en House Doctorin kulholle suunnitellut, mutta se sopii hyvin esimerkiksi pienten välipalojen tarjoiluun. Nyt vähän harmittaa, etten ostanut kuin tuon yhden... Nimettömille sen sijaan on tarve mm. jälkiruokakulhoina, joita täällä mökillä oli ennestään vain muutama.Kuvissa näkyy myös marmorinen tarjoilualusta/leikkuulauta, joka on myöskin House Doctorin. Sen löysin ensimmäisellä lomaviikolla Linnanmäkireissulla, kun sattumalta ajoimme ihanan sisustuskaupan (Cilla's) ohi. Lupasin perheelle viipyväni putiikissa maksimissaan viisi minuuttia (en ehkä ihan pysynyt tuossa lupauksessani)... Kaikkea ihanaahan tuolta olisi mukaan voinut ottaa, mutta tällä kertaa matkaan tarttui vain tuo tarjoilualusta.

Toisen lomaviikon Helsinkireissun ostoksiakin kuvasta voi bongata, nimittäin ihanantuoksuisen TineK:n kynttilän. Sen löysin Nougatista. Tuo putiikki olikin oikea taivas, täynnä mm. Pernille Corydonin ihania koruja, TineK:ta, House Doctoria yms. ihanuuksia. Oi, oi. Tuonne on päästävä ehdottomasti uudelleen!


Itse sorrun lomalla aavistuksen helpommin pienten houkutusten osteluun. Miten teillä muilla, pysyykö kukkaronnyörit lomalla yhtä tiukalla kuin arkena, vai tuleeko helpommin tehtyä heräteostoksia?

Leppoisaa viikonloppua, ihanat lukijani!

-Liina

4 kommenttia:

 1. Ihania hankintoja!! Ja ei kyllä pysy nyörit täällä tiukalla. Kesä suorastaan pakottaa niitä nyörejä löystymään vähän kaikessa ;) Tosin nyt kaikkien isompien hankintojen jälkeen tuntuu tosi pahalta ostaa mitään, mutta en voi silti olla miettimättä niitä ihania pieniä hankintoja, jotka odottaa mua uudessa kodissa ja joita en oo vielä edes ehtiny tuijotella. En siis tarvitse telkkaria varmasti ensimmäisenä viikkona, kun jaksaa sitä mattoakin aika kauan katsella ;)

  VastaaPoista
 2. Helpottavaa kuulla että muillakin saattaa vähän lomalla lipsua. :D
  Sinulla onkin ihan erityisen ihana kesä, kun pääset laittamaan uutta kotia. <3

  VastaaPoista
 3. Ei pysy tiukalla. Tahtoo olla aina, että jos eksyn ihanaan sisustuskauppaan tai jonkin kaupan sisustusosastolle sieltä tarttuu jotakin matkaan. Paha tää sisustuspakkomielle. Vaatteita en sitten oikein raaski ostaa :D

  VastaaPoista