2016/03/28

VÄRITTÖMYYDEN KAIPAUS


Tuntuu että mitä värittömämpään suuntaan sisustus menee, sen parempi. Kaipaan ympärilleni rauhoittavia sävyjä ja harmonista tunnelmaa. Levoton sielu ja mieli rauhoittuu paremmin neutraalissa ja seesteisessä ympäristössä. Monochrome terminä kuvastaa kaiketi näitä sisustuspyrkimyksiäni. Ihan askeettisen värittömään ympäristöön en varmaankaan koskaan pääse, sillä aina välillä sitä haksahtaa pieniin väripilkkuihin. Kuten näihin ihaniin tummansinisiin pellavatyynyihin.


Erityisesti makuuhuoneessa hillityt sävyt ja melko askeettinenkin sisustus tuntuvat hyviltä. Sinnerlig -taso korkkikansineen on juuri sitä mikä tuntuu sisustuksessa mukavalta. Luonnollinen väri, yksinkertainen design ja pehmeä tuntu. Tuo korkkinen pinta tuntuu oikeasti ihanan pehmeältä, lämpimältä ja sileältä. Sanoisin että Sinnerlig-taso on ehdottomasti viime vuoden parhaita sisustushankintoja. Tuorein hankintani tuosta Ilse Crawfordin suunnittelemasta mallistosta on tuo kaunis keraaminen kannu. Se toimii mainiosti kastelukannunakin.
Uusin huonekasvihankintani, alle kympin maksanut Aralia on toistaiseksi viihtynyt uudessa kodissaan hyvin. Tykkään tuosta viidakkomaisesta vähän reuhahtaneesta ulkonäöistä ja toivon meille pitkää yhteistä taivalta. Kun ympäristö on selkeä ja vähäeleinen, kasvi saa rehennellä ulkonäöllään. Tämä Aralia sen osaa.

***

Toivottavasti pääsiäinen on sujunut teillä mukavasti. Minä suuntaan upeaan auringonpaisteeseen kävelylenkille jäälle.

-Liina

7 kommenttia:

 1. Olen ihastellut kuvissasi tuota Ikean korkista tehtyä tasoa. Haluaisin sen niin, mutta en millään meinaa löytää sille sopivaa paikkaa kodissamme.. :( Vasta ostin ulkokäyttöön tarkoitetun Ikean Vindalsö-tarjoiluvaunun, johon teetätin koivuvaneritasot. Tätä tarjoiluvaunua taitaakin löytyä aika monesta kodista tuunattuna versiona. Tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Sinnerlig-taso on kyllä ihana. Mutta onhan se totta että jos sille ei paikkaa löydy, niin eihän sitä väkisin kannata ostaa. :( Tuo tarjoiluvaunu on kyllä tosi kiva, tuunattuna siitä saa juuri omanlaisen tehtyä. :)

   Poista
 2. Ihailen kyllä muiden värikkäitä ja persoonallisia koteja, mutta itselleni sopii paremmin vähän seesteisempi tyyli. :) Kukista saa tosiaan ihania (ja riittävän lyhytaikaisia) väripilkkuja.

  VastaaPoista