2016/06/09

NUR TARJOTIN


Olinpa iloinen, kun sähköpostiin kilahti Oblikin Jutalta viesti, ja onnittelut arvonnan voitosta. Jutta arpoi yhteistyössä Living 24/7 verkkokaupan kanssa tanskalaisen Nur -sarjan tuotteita. Olen näitä skandinaavisen tyylikkäitä ja minimalistisia sisutustuotteita Instagramissa jo pitkään ihastellutkin. Erityisesti muissa pohjoismaisissa blogeissa ja insta-tileissä sitä on vilahdellut tuon tuosta. Olin siten todella riemuissani, kun sain Living 24/7 valikoimista itselleni yhden Nur-tuotteen arvonnan myötä valita.


Tykkään tehdä pieniä asetelmia lipastojen ja pöytien nurkille ja tämä kaunis ja yksinkertainen tarjotin sopii siihen alustaksi täydellisesti. Nyt se päätyi olohuoneeseen sohvapöydälle, jonka päälle asettelin tarjottimella puutarhasta poimitun kukkasen (Allium?) Sinnerligin pullossa, Skandinaviskin suosikkituoksukynttilän sekä Tanskasta parisen vuotta sitten tuliaisena tuodun puisen Architechtmaden ankan.
Sisustuskoira-Almakin päätyi kuvaan. Missäpä se ei mukana olisikaan, sen verran seurallinen tyyppi on kyseessä. Katsokaa tuota ilmettä! Miten joku osaa olla noin pöllähtäneen ja suloisen näköinen! Istua tönöttääkin ihan omaan tyypilliseen tapaansa. Tuo istuma-asento on kyllä jokin russeleiden ominaispiirre, niin paljon muutkin rodun edustajat tuollaista takatassut rennosti edessä -tyyliä suosivat.Olipa muuten mukava avata pakettia, kun sieltä löytyi vielä onnittelukorttikin. Pienillä jutuilla on usein iso merkitys. <3

Minä löysin tuolta Living 24/7:stä muitakin aika ihania juttuja. Mm. uuden viltin, jonka tarve täällä kotona on akuutti. Valkoisen Harmajan Suvi muuten vinkkailikin ihania kesävilttejä ja tuoksykynttilöitä. Käykääpä kurkkaamassa jos koti tai mökki kaipaa kesäisempiä tekstiilejä.

Torstaiterveisin,
Liina

Ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa / Instagramissa / Bloglovinissa

4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia, mutta ihanin on sisustuskoira-Alma :)

  VastaaPoista
 2. Totta, kauniita on kuvat. Terkkuja Pyry koiralta.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Täytyykin tulla katsastamaan arvonta. :)

  VastaaPoista