2016/06/12

VENEILYÄ JA VAI-KØ

Viikonlopun sää oli suomalaista kesää tyypillisimmillään; vaihtelevan viileää pienin auringonpilkahduksin. Ihan ei bikinikeleistä voinut siis puhua. Veneellä tehdyn kauppareissun tärkein asuste (pelastusliivien lisäksi) oli kunnollinen pipo.


 Minun piponi, Timberjack beanie, on oikea superpipo. 100 %:sta merinovillaa (joka on tuotettu kestävällä tavalla), valmistettu ja suunniteltu Suomessa. Tämän lisäksi yritys, eli VAI-KØ Clothinging, lahjoittaa kaikesta myynnistään 5 % hyväntekeväisyyteen. Mielestäni aika ihailtava juttu, sillä 5 % myynnistä on ihan hemmetin iso osuus!Villa on materiaalina oikeastaan aika ihmeellistä. Hengittävää, likaa hylkivää, kylmällä lämmintä ja lämpimällä viileää. Luonnonmateriaalit ovat itselleni sisustuksessa tosi tärkeä juttu, ja sama alkaa olla myös vaatteissa. Mahdollisuuksien ja tilanteen mukaan jos valittavana on luonnonmateriaali tai keinokuitu, valinta on yleensä aina luonnonmateriaali. Eipä taida montaa keinokuituista pipoa minulla ainakaan olla?
Jos olette kesäpipoa vailla,. käykääpä ihmeessä tsekkaamassa VAI-KØN valikoimat. Ja jos kaipaatte Instagramista uutta seurattavaa, suosittelen ehdottomasti Marian ja Yoda-jackrusselin instatiliä. Seuraajia heillä on huikea määrä, lähes 30 000, eikä kyllä ihme. Yoda on ehkä maailman suloisin jackrussell (no Alman jälkeen tietysti) ja kuvat ovat todella laadukkaita ja kauniita.

Niin, ja vaikka oma pipotilanteeni onkin nyt hyvällä tolalla, toivoisin silti että ne bikinikelitkin saapuisivat jo pian. :)

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

-Liina

*Pipo saatu blogin kautta.

6 kommenttia:

 1. Kehtaanko mainostaakaan, että meillä täällä pohjoisessa oli tosi hyvät kelit koko viikonlopun. Ihan T-paidalla pärjäsi ja ilman pipoa. Viime viikolla tulikin räntää...

  Mukavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana tämä Suomi, kun koskaan ei tiedä mitä säätilalta voi odottaa. :)

   Poista
 2. Ihanan kesäiset kuvat piposta huolimatta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ruut. <3 Tänään on taas sellainen sää että pipolle on todellakin tarvetta. Tuulee ja sataa kuin syksyllä...

   Poista
 3. Villa on kyllä ihmeellinen materiaali!Mulla on kesät talvet villasukkia kaapissa.

  VastaaPoista
 4. Villa on kyllä ihmeellinen materiaali!Mulla on kesät talvet villasukkia kaapissa.

  VastaaPoista