2015/05/28

Kesäkukkia

Laitoin jo ensimmäiset kesäkukkaistutukset takaterassille. Hortensia, erityisesti valkoinen, on suuri suosikkini. Sen lisäksi pari yrttiä pääsi takaterassia kaunistamaan. Kovin paljoa en kesäistutuksiin viitsi panostaa, sillä lomalla olemme kotona niin vähän, että kaikki istutukset kuivuvat auttamatta. Tämän hortensian kyllä taidan napata mökille kesää viettämään.


Etupihalla ei kukkia olekaan, vain ruukkuun istutettu puksipuu. Se saattaa pitkästä kastelutauosta huolimatta selvitä, sillä etupiha on tosi varjoisa ja kasteluntarve siten aika vähäistä. Tekisi mieli laitella vaikka minkälaista kukkaa ja istutusta, mutta kahden paikan välillä asustaminen tekee homman vähän turhaksi ja hankalaksi. Ihan joka mökkireissulle ei viitsi kastelijoita värvätä, eikä toisaalta kaikkia istutuksia mukana kuljetella.

Viimeinkin alkaa tuntua muutenkin kesäiseltä. Tällä viikolla on saatu nauttia ihanista lämpimistä kesäilloista. Ne ovatkin kuluneet joko tallilla tai lenkkipolulla. Blogikin on jäänyt ihan retuperälle, mutta toisaalta olen kyllä nauttinut joka ikisestä juoksuaskeleesta, jonka lenkkipolulla olen ottanut tai hevosten parissa tallilla viettänyt.

Tulevana viikonloppuna toiveissa olisi ehtiä maalata terassipöydän runko. Kunhan se homma on tehty, päästään sovittelemaan kansilautoja paikoilleen ja ehkäpä jo lähipäivinä päästään nauttimaan ensimmäistä ateriaa ulkona uuden pöydän ääressä.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille ja lämpimästi tervetuloa kaikki uudet lukijat. <3

-Liina

2 kommenttia:

  1. Minä sain kesäkukat kotiinkuljetuksena. Naapurin teini kartutti luokkaretkirahastoaan myymällä kesäkukkia. Kuinka täydellistä! Vielä pitäisi pari amppelia hankkia ja etupihalle joku pieni ja kaunis. :)

    VastaaPoista
  2. Minä olen saanut lahjaksi kesäkukkasia ja hortensian jo tapetuksi. Ei ole helppoa kukkasten hoito😃

    VastaaPoista