2015/05/14

Tukholman tuliaisia

Vappuviikonloppuna teimme pienen visiitin Ruotsiin. Kamera seilasi kyllä lahden yli, mutta pysyi tiukasti hytissä koko retken ajan, joten kuvamateriaalia reissulta ei harmi kyllä ole. Toisaalta, välillä on ihan ihanaa keskittyä asioista nauttimiseen ja ihmettelemiseen ilman kameran linssiä välissä. Välillä on jopa stressaavaa etsiä parhaita kuvakulmia, odotella sopivaa kuvaushetkeä tai pidätellä pöytäseuruetta että ehtisi kuvata ruuat ennen niihin koskemista. Huoh, tiedätte varmaan mitä tarkoitan...

Ostostenkin suhteen matka oli melko kevyt, oikeastaan mainitsemisen arvoista on ainoastaan Fotografiskasta ostamani kaksi julistetta. Ne vaihdoin ylä-aulaan taulukollaasin tilalle. Siirsin myös diy-höyhentaulun tuohon rivin jatkoksi, sillä muuten yksi iso ruma ruuvi olisi jäänyt seinää rumentamaan, ja en aikonut sentään paklaus- ja maalaushommiin ryhtyä.


Tykkään kovasti molempien kuvien värimaailmasta, (heh, värittömyydestä siis) sekä tunnelmasta. Pienempi lapsi ei oikein ymmärtänyt miksi haluan jonkun ventovieraan lapsen kuvan seinälle. En kyllä kovin fiksua vastausta keksinyt tuohon. Sanoin vain että kyseessä on taidejuliste, joka näyttää äidistä kauniilta. :) Hevosjuliste ei sen sijaan aiheuttanut ihmetystä, enemmänkin meinasi tulla riitaa siitä mihin juliste sijoitetaan. Olisi kuulemma kelvannut molempien lasten huoneisiin.Olin etukäteen haaveillut ostavani julisteiden lisäksi Byredon tuoksun, mutta en sitten kuitenkaan raskinut maksaa 30 ml:n pullosta sataa euroa. Jälkikäteen tietysti harmittaa, sillä löysin takin taskusta tuoksulappusen nyt kotiinpaluun jälkeen ja Gipsy Water tuoksui edelleen aivan ihanalta! No, ehkäpä sitten seuraavalla kerralla saan tuon tuoksun hankittua.

Mukavaa helatorstain jatkoa! Minä taidan hilppaista lenkille ennen isomman lapsen ratsastusta. Alma lähtee mukaan tallille hevosiin tutustumaan!

Terveisin,

Liina

///

A few weeks ago we visited Stockholm. Only purchase worth mentioning was two posters from Fotografiska.

5 kommenttia:

 1. Aivan ihanat julisteet! Meiltäkin löytyy makkarin seinältä kaksi Fotografiskasta hankittua julistetta ja ne on kyllä kanssa upeat!

  PS. Myös tuo höyhentaulu on älyttömän kaunis!

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo hevosjuliste! Vanhana heppatyttönä olen haaveillut tyylikkäästä hevosjulisteesta, täytyypä tsekata tuo Fotografiska... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama täällä, hevoset on edelleen lähellä sydäntä joten oli tosi ihanaa löytää tuollainen kaunis hevosaiheinen juliste. :)

   Poista
 3. Aivan ihania nuo taulut! tykkään myös paljon tuosta tuolilla olevasta tyynystä. Itsekin kaipaisin tuon tyylistä tyynyä olohuonetta raikastamaan ja tuomaan kesäistä tunnelmaa.

  VastaaPoista