2015/06/06

Ihana Skandinavisk ja muutama Muuto

Tulinpa iloiseksi löytäessäni kotikaupungistamme ihanasta Minzistä Skandinaviskin huonetuoksuja! Olen aivan hullaantunut Skandinaviskin tuoksuihin ja talven aikana ehdinkin polttaa kolme tuoksukynttilää (Ro, Hygge ja Copenhagen), jotka kaikki tuoksuivat ihan älyttömän hyville. Nyt kesällä ei kynttilöitä tule juurikaan polteltua, mutta ihanista tuoksuista haluaa nauttia siltikin. Siksipä Skandinaviskin huonetuoksu oli mukava löytö.


Tuoksuksi valitsin Ro:n. Toiveajatuksenani oli, että se toisi välillä aavistuksen temperamenttisen perheemme eloon kaivattua seesteisyyttä ja rauhallisuutta. Hehe, turha toivohan se oli, sama meno sirkuksessa on Ro:sta huolimatta jatkunut.
Taustalla näkyy muutama suosikkini, Muutot. Silent vaasi on todella kauniin eleetön. Muotoilultaan on myös sellainen, että siihen saa yksittäisenkin kukan tai oksan asettumaan helposti. Crushed-malja oli pieni syntymäpäivälahja itselleni, tilasin sen talvella saman aikaan Finnish Design Shopista kun String-hyllykokonaisuudenkin.Vinkkinä Minziin, että syksymmällä olisi kivaa löytää putiikistanne myös Skandinaviskin tuoksukynttilöitä. Lupaan käydä niitä hamstraamassa. :)

                                                                            ///

Ihana aurinko hellii onneksi tänään meitä. Tuulista on, mutta juuri ja juuri tarkenee t-paidassa ja shortseissa. Me laskettiin tänään vene vesille ja taitaa Alma päästä elämänsä ensimmäistä kertaa veneajelulle. Tämähän alkaa tuntua ihan kesältä!

Ihanaa lauantaita kaikille!

-Liina

I found lovely Skandinavisk room fragrance from nice boutique Minzi.

3 kommenttia:

 1. Heii, mä en olekaan ennen hoksannut, että ollaan saman kylän tyttöi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu juu! Tosin minäkin hiffasin vasta ihan vähän aikaa sitten. :D

   Poista
  2. Tai täytyy vähän tarkentaa, asutaan Jkl:n viereisessä kunnassa, mutta siitä huolimatta ajattelen olevani jyväskyläläinen. :)

   Poista