2015/06/10

Terassijuttuja ja uusi Bloomingvillen tarjotin

Viimeinkin meillä on pöytä terassilla! Pientä viimeistelyä se vaatii vielä, mutta siitä huolimatta pihalla pystyy jo syömään pöydän ääressä. Ihan mahtavaa! Nyt vain odotellaan niitä kauniita (toistaiseksi kateissa olevia) iltoja, jotka houkuttelevat kattamaan illallisen ulos ja istumaan pitkään leppeässä ja tuoksuvassa, valoisassa kesäillassa.


Yhteistyön merkeissä sain ihanan Selected By VeeraK -verkkokaupan kautta kauniin Bloomingvillen tarjottimen*. Meiltä puuttuikin tuollainen reilumman kokoinen tarjotin, jolla on helppo kantaa esim. astiat, aterimet ja muut tykötarpeet terassille ruokailua varten. Tarjottimessa on näppärät reunat, joten isompikin määrä tavaraa kulkee sujuvasti sen avulla. Tykkään kovasti tarjottimen vaaleasta sävystä, ja ulkopinnan musta väri tuo mukavaa kontrastia vaalealle puulle.
Ja täytyypä sanoa, että aika hyvin passaa tuo tarjotin ulkonäöllisestikin uuden pöydän mustaan metalliseen runkoon!

Keräsin vuohenputkea (ehkäpä kaunein rikkakasvi jonka tiedän) takapihan laitamilta, ja lykkäsin isoon vaasiin. Kesä on ihan mahtavaa aikaa, kun luonnosta löytyy vaikka mitä kaunista vihreää kotia ja kattauksia koristamaan.


Selected By VeeraK:n nettiputiikista löytyy muitakin Bloomingvillen (kliks!) ihanuuksia. Samoin valikoimissa on myös suosikkini TineK:n tuotteita, joista ainakin korikassi, tyynynpäällinen ja pienet kulhot tekisi mieli kotiuttaa. Käykääpä ihmeessä tutustumassa! Saattaapa olla, että lähiaikoina teille lukijoillekin on jotakin kivaa tiedossa VeeraK:n kautta. Stay tuned!


Mukavaa keskiviikkoa kaikille! Minä lähdenkin tästä jännittämään huomisia ratsastuskilpailuja. Edellisistä onkin aikaa melkein 20 vuotta. Jaiks!

-Liina

*Tuote saatu bloginäkyvyyttä vastaan

8 kommenttia:

 1. Ihanannäköinen pöytä! Ja tuo tarjotin, oih<3 Iskee!

  VastaaPoista
 2. Tuollainen tarjotin täytyy kyllä hankkia. 😊 Ja pöytä näyttää tosi upealta, siitä saa laittaa lisääkin kuvia.👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjotin on kyllä tosi näppärä! Pöydästä teen vielä ihan erikseen postauksen, kunhan se saadaan valmiiksi. :)

   Poista
 3. Ihana tarjoitin ym. Onnea kisoihin :)

  VastaaPoista
 4. Ihana uusi blogilöytö! Ja kaunis tarjotin, tuollaisen kelpuuttaisin meillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että löysit tänne, Jossu! Tarjotin on kyllä tosi kiva minunkin mielestäni. :)

   Poista