2015/07/22

RK DESIGNIN UPEA AKVARELLI

Minulla kävi aivan mieletön onni voittaessani Weekdaycarnival -blogista Riikka Kantinkosken maalaamaan kauniin ja herkän eukalyptus-akvarellin. Riikan blogi on yksi suosikeistani, suosittelen ehdottomasti tutustumaan siihen, mikäli blogi ei vielä lukulistalta löydy. Ja tuo akvarelli sitten. Ihan täydellisen kaunis, yksinkertainen ja tyylikäs. Sopisi ihan mihin vain meidän kotona! Niinpä sitä sitten viime viikolla seinälle sovittelin.Ensin testasin maalausta olohuoneen  ja keittiön väliselle seinänpätkälle. Siinä on aiemmin ollut itse maalaamani tekele. Hyvin käy mielestäni tuohon paikalle ja kivaa tuossa on se, että maalauksen näkee melkeinpä heti sisään astuessaan. Paraatipaikka siis. Kaipasin kuitenkin maalauksen ympärille enemmän "ilmaa", kapea seinäkaistale tuntui aavistuksen liian pieneltä taustalta maalaukselle. Siispä päätin kokeilla seuraavaa seinää, josta valmis ruuvi kiinnitykseen löytyisi. String-hyllykön päällä on aiemmin ollut myöskin itse väkertämäni höyhentaulu. Ja voihan itkut, nyt täytyy todella uskoa niin että sirpaleet tuovat onnea. Siinä kiireessä laitoin taulun huonosti paikalleen ja sehän tietenkin putosi. Kehys ja lasi eivät harmita yhtään, olivat edulliset Ikeasta hankitut. Se sen sijaan harmittaa, että taulu pudotti mukanaan myös tasolla olleen Muuton Silent -maljakon. :(
No, sitä sattuu ja tapahtuu kun hirveässä kiireessä piti tauluja ruveta mallailemaan. Fiksumpi olisi odottanut rauhallisempaa ja kiireettömämpää hetkeä. Minä en malttanut. ;)
Jos tykästyit maalaukseen, vastaavia printtejä ja muitakin ihania töitä löytyy RK Designin nettikaupasta (klik!).

///
 
I was so lucky to win this beautiful painting from Weekdaycarnival -blog. It is painted By Riikka Kantinkoski. If you like it, visit RK Designs webshop here.

10 kommenttia:

 1. Mälsyjä juttuja tuollaiset. Varsinkin omalla kohdalla tapahtuu aina silloin, kun on miettinyt että tekiskö nyt vaan ihan pikaiseen vai myöhemmin. Ja sit R Ä K S ! Mutta onnittelut myös kauniin printin voitosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kieltämättä ärräpäitä joutui hetken pidättelemään... Kiitos onnitteluista! :)

   Poista
 2. Ihana palkinto <3
  Harmi, että tippui seinältä ja rikkoi myös samalla vaasin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, sirpaleet tuo toivottavasti onnea, ja sentään ei mistään perintövaasista onneksi ollut kyse! :)

   Poista
 3. Ihana tuo maalaus, olen niitä Riikan blogissa jo ihaillutkin, sopii varmasti moneen paikkaan! Ja voihan kökkö maljakkoa, tuommoiset on aina harmillisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalaus on tosiaan aivan ihana. En voinut uskoa että sen oikeasti voitin!

   Poista
 4. No onpas hieno! Sopii teille todella hyvin, muutenkin jo niin upeaan ympäristöön.

  VastaaPoista
 5. Toivotaan todella että sirpaleet tuovat onnea, kaunis juliste ja upean kepeä String-hyllykkö.

  VastaaPoista