2015/11/22

Olohuone

 
Melko vehreältä näyttää ulkona vielä näissä syyskuussa otetuissa kuvissa. Sisätiloissa juurikaan ei ole muutoksia tapahtunut. Sohvatyynytkin ovat pysyneet samoina! Tuo 1kertaa2 -malliston tyyny on suuri suosikkini ja haaveena olisikin saada muutama sellainen lisää. Samoin kaipailen uutta vilttiä tuon nykyisen, Alman pureman, tilalle. Vilttiin on tullut mystisesti reikä ja epäilykset kyllä viittaavat vahvasti Almaan... Ulkona sen sijaan on näkymä muuttunut sateisen harmaasta ja pimeästä upean talviseksi. Lunta on sadellut sen verran, ettei sen ainakaan ihan hetkessä luulisi sulavan pois. En malttanut enää odotella joulukuun alkua vaan nyt on jo muutamia jouluun viittaavia juttuja kotiin ilmestynyt. Tänään toiveena olisi saada hiukan valokuvattua kotia, nyt ei tunnu ihan niin pimeältäkään kun lumi on maassa valaisemassa.
 
Ihanaa sunnuntaita!
 
Liina
 
 

5 kommenttia:

 1. Kaunis valo näissä kuvissa, toivotaan, että se lumi tosiaan tuo valoa taas lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Harmi että lumet sulivat niin pian pois. Toivottavasti pian säät kylmenisivät ja uutta lunta sataisi.

   Poista
 2. Niin kaunista, kotoisaa ja kutsuvaa kuten aina. :)

  VastaaPoista
 3. Rohkeesti vaan niitä joulukoristeita kun täällä on tuo kuusi ollu jo viikon verran ;) Ihania kuvia taas nämä! Mukavaa sunnuntaita ja nautitaan lumesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on taas vähän joulujuttuja lisätty. Itselleni jotenkin ensimmäinen adventti on se sellainen virallinen "lupa" aloittaa jouluintoilu oikein kunnolla. Ihme sääntöjä sitä itse itselleen luokin (ja joista sujuvasti sitten vähän pinnaa...).

   Poista