2015/11/09

| Tyttären huoneessa |

 Alma on oppinut kiipeämään portaat yläkertaan. Uninen tyyppi löytyykin lähes joka aamu jommankumman lapsen peiton alta. Kukapa sitä yksin haluaisikaan nukkua, kun on lämpimät pellavalakanat joiden alle lapsen kylkeen käpertyä.
Viikonloppuna tein isomman lapsen huoneessa pientä järjestelyä, yhteen nurkkaukseen tosin vain. Ihan näin pelkistetystä ilmeestä lapsi ei välitä ja kuvauksen jälkeen tutut heppajulisteet, Babylipsit ja muu tärkeä rekvisiitta löysivät tiensä omille paikoilleen String-pocket -hyllykköön mummilta saadun pärekorin ja minun vaarini täyttämän oravan kaveriksi.

Viime aikoina pimeä tuntuu vyöryneen päälle oikein kunnolla. Kellojen siirto pahensi asiaa ja tuntuukin ettei valoisan aikaan ehdi kotona oikein ollakaan. Tietää haasteita valokuvaukseen ja onpa näistäkin kuvista jo vähäinen valonmäärä havaittavissa. Eipä asialle minkään voi, joten täytyy vain tyytyväisenä sytytellä kynttilöitä ja nauttia siitä ettei kaapin alla vilistävät villakoirat juurikaan silmiin satu.

Leppoisaa alkanutta viikkoa!

-Liina

///

My daughter's room at the moment

15 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää ja ihana tuo tähti tuolla hyllyssä! Pimeää on kyllä, ei muuta voi sanoa, mutta kohta sitä voi jo joulukuusen valoja ihailla :)

  VastaaPoista
 2. Tuo tähti on kiva yksityiskohta! :) Meillä sama juttu. Hetken pysyy huone siistinä ja äidin silmään mieluisana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin olen vähän jo luopunut toiveista että huoneet pysyisivät kovin minimalistisina tai edes siisteinä. Ovat lasten omia huoneita, joten sisustus olkoon heidän toiveidensa mukainen. Siispä siedän lukuisat hevosjulisteet, pehmoeläinkasat ja kaiken riemunkirjavan muovikrääsänkin. :D

   Poista
 3. Kaunis huone! Hyllyssä oleva tähti on ihana ja yölamppu just kivan pelkistetty, mistä olet lampun hankkinut?

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköistä! Seesteisenä ja tyylikästä! 😊

  VastaaPoista
 5. Ihanan simppeliä ja silti kaikessa on jotakin pientä jujua! Ja valon vähyyttä manataan täälläkin, olo on mitä huonoin jo kipeydenkin takia ja pimeys vain pahentaa asiaa. Kauniit kuvat silti sait aikaan!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 6. Voi, onpa kaunista! :)

  Meidän neidin huone on aina niin kuin pommi olisi räjähtänyt. :D Siksi kuvaan harvoin lastenhuoneita... No, ehkä hänkin vähän isompana pitää huoneen siistinä. Antaa nyt vielä leikkiä vapaasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3
   Meillä ihan sama, lasten huoneista on ihan muutama hassu postaus tullut tehtyä. :)

   Poista