2015/02/15

Laskiaissunnuntain ihana aurinko!

Tänään on saatu ihan mahtava aurinkoannos! Ulkoiltiin koko perheen kanssa aamupäivällä jäällä ja me aikuiset käytiin vielä iltapäivästä hiihtämässäkin. Pakkaslumi oli nihkeää eikä luisto ollut kummoinen, mutta se ei fiilistä latistanut, niin mahtavaa oli aurinkoisessa metsässä painella menemään. Lapsetkin ovat viihtyneet koko iltapäivän pihalla, nuorempi on siellä vieläkin.

Välillä pitää tietysti muistaa tankata, ja mikä laskiaissunnuntaina olisikaan parempaa kuin laskiaispulla! Hyväksi todettu pullaresepti löytyy Rainbow-jauhopussin kyljestä. Sitä voin suositella jos hyvää pullareseptiä kaipailee. Parhaan laskiaispullanhan noin muutoin tunnistaa siitä että täytettä on niin paljon, ettei syöminen suju ilman sotkua.


Ihanaa aurinkoisen laskiaissunnuntain jatkoa!

-Liina

//

Today we have enjoyed sun and some traditional buns with whipped cream and raspberry jam.

5 kommenttia:

 1. IHana kuva! Mä en syönyt yhtään laskiaispullaa tänään!! Porkkaanaa sitäkin enemmän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Minä kyllä söin tuon jättimäisen ja lisäksi vielä monta Brunbergin suukkoa. :D

   Poista
 2. Tämä laiska äiti ei saanut pullia aikaiseksi, mutta onneksi mummolassa saatiin ekat pullat jo viikko sitten :D Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellänikin oli edellisistä pullista aikaa jo varmaan vuosi! Ja hei, eipä sillä väliksi kuka pullat on leiponut. :)
   Ihanaa viikkoa sinullekin!

   Poista
 3. Mä tunnustaudun surkeaksi pullan leipojaksi, vaikka leipoa muuten kyllä tykkään. Nam mikä pulla tuossa sinun kuvassasi. Mun blogissa olisi sinulle kiva haaste, toivottavasti otat vastaan. :)

  VastaaPoista