2015/07/14

SUOMALAISTA DESIGNIA JA LOMAFIILIKSIÄLoma on jo yli puolen välin, mutta yritän aktiivisesti vältellä asian ajattelemista. Vielähän tässä ollaan parisen viikkoa kuin ellun kanat, ei katsota kelloa (paitsi lenkkipolulla), nukutaan aamulla myöhään (ellei Alma herätä) ja keksitään kaikkea pientä kivaa lomatekemistä. Kuten tänään polttopuuhommia, juoksulenkkiä uusissa maastoissa ja lopuksi pihasaunassa saunomista vanhempieni luona. Säät ovat tällä lomalla olleet vähän niin ja näin, mutta siitä huolimatta on tehty paljon kivoja juttuja kuten veneretkiä, miniloma parhaan ystävän kanssa Helsinkiin, monta ihanaa poluilla juostua lenkkiä, hyvää ruokaa, muutama luettu kirja ja vino pino sisustuslehtiä, Linnanmäkeä ja ihan vaan sitä toimetonta joutenoloa, mitä lomalla pitää reilusti myöskin olla.

Muutama pieni hankintakin on loman aikana tullut tehtyä. Helsingistä ostin itselleni jo pitkään etsimäni pienen laukun. Kriteerit olivat seuraavat: nahkainen, ruskean sävyinen, olan yli pidettävä ja kooltaan kompakti. Lumin Stella täytti nuo kaikki ja kun bonuksena sai vielä suomalaisen designin, koin tehneeni hyvän löydön.Eilen kävimme hetken mielijohteesta syömässä Mikkelissä Bistro Vileessä. Autolle parkkipaikkaa etsiessämme ajoimme pienen sisustusliikkeen ohi, jonka ikkunasta bongasin 1kertaa2 -merkin ihanan villaisen sisustustyynyn. Onnekseni liikkeessä oli kesäale, joten sain tämän kotimaisen avainlipputuotteen ihan kohtuulliseen hintaan. Lisäksi palvelu oli todella ystävällistä ja myös paikalle pölähtäneet tyttäret saivat mukaansa TineK:n silkkiset hiuslenkit. Ihan kaupanpäällisiksi, joka lapsia ihmetytti ja ilostutti.

Sisustussunnitteluanne jätti kyllä niin positiivisen vaikutelman, että mielellään tuossa liikkeessä piipahtaa myöhemminkin. Anne Tarkiainen, liikkeen omistaja, tarjoaa sisustussuunnittelua sekä myy mm. Balmuirin, Beach Housen ja Linumin tekstiilejä. Jos kesälomareissu kuljettaa Mikkelin kautta, suosittelen liikkeessä vierailua ehdottomasti! Samoin suosituslistalle voisi lisätä Bistro Vileen, jonka ruokalista koostui ihanista paikallisista herkuista ja miljöö teatterin kupeessa on aivan ihanan tunnelmallinen.

Tyyny päätyi tällä erää mökille makuukammariimme, mutta luulenpa etten loman päätyttyä sitä raski tänne jättää vaan vien sen mukanani kotiin. Siellä se ilostuttaa silmää paljon useammin kuin mitä täällä mökillä.


Postaustahti on lomalla harventunut entisestään, mutta luulenpa että moni lukijakin viettää kesää vähän vähemmän ruudun ääressä? Lisähaasteita toi vielä kamerasta loppunut akku ja kotiin unohtunut laturi. Isompi lapsikin oli minijärkkärin kanssa koko viime viikon ratsastusleirillä, enkä siten voinut pikkukamerallakaan kuvailla. Nämä kuvat on nyt Olympuksella otettu, mutta täytyy kyllä sanoa että haastavaa on, kun on tottunut valovoimaisempaan objektiin sekä Canonin käyttöjärjestelmään. Olen tuon Olympuksen kanssa ihan hukassa vielä, mutta ehkäpä se tästä alkaa vähitellen sujua.

Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

Terkuin
Liina

///

During our vacation I have bought some Finnish design. Lumi´s small leather bag is something that I've been looking for a while. 1kertaa2 woollen cushion cover is also something I´ve craved.

8 kommenttia:

 1. Teidän mökki on niin kaunis! Ja huippuja ostoksiakin olet tehnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Johanna! Ostokset olivat kyllä omastakin mielestä ihan tosi kivat. :)

   Poista
 2. Ihan huippulöytöjä olet tehnyt! Ja ihana kun lomaakin on vielä teillä jäljellä… :)

  VastaaPoista
 3. Upea mökki! Ja kaunis on tuo tyynynpäällinenkin :)

  VastaaPoista
 4. Hei! Blogista toiseen seikkailemalla päädyin blogiisi ja mukava bongata täältä oman 1kertaa2-mallistoni tyyny, kiva! Lueskelen siis lisää :) Hyvää kesän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne! Mallistosi onkin aivan ihana, tuo tyyny onkin päätynyt nyt kotiimme paraatipaikalle. :)

   Poista