2015/09/30

EDULLISTA SISUSTAMISTA

Toissa viikonloppuna päätin vaihtaa pitkästä aikaa olohuoneen järjestystä. Tämä on mielestäni helppo ja todella edullinen tapa päivittää sisustusta. Ja kyllähän vaihtelu vaan aina virkistää! Ensin muutama kuva alkutilanteesta:
Yllä olevassa järjestyksessä hyviä puolia on mielestäni ainakin seuraavat:
-BoConceptin nahkainen nojatuoli on hyvällä paikalla ja nousee kivasti esiin vaaleaa taustaa vasten.
-Olohuone on todella pitkänmallinen ja sohvan asetttelu rikkoo kivasti tuota pitkulaisuutta.
Miinuksiakin löytyy:
-Sohva näyttää vähän möhkälemäiseltä ja asettuu ikävästi juuri ikkunoiden eteen.

Alla olevissa kuvissa näette miten järjestys muuttui. Sohva siirtyi päätyseinälle ja nojatuoli sohvan paikalle. Ikkunat eivät siten jää sohvan taakse niin pahasti ja olohuone on muutenkin avaramman ja ilmavamman oloinen mielestäni. Isot ikkunat myös vetävät talviaikaan aika ikävästi, joten senkin takia tämä järjestys on talvella käytännöllisempi.
Pienillä asioilla saa sisutuksen tuntumaan ihan uudelta! Lapsistakin on hauskaa kun olohuoneessa on erilainen järjestys. Isompi jo toivoi, että seuraavaksi kulmasohvan palaset irroitettaisiin toisistaan ja uusi järjestys rakeneltaisiin kahdesta erillisestä sohvamodulista. Sellainenkin on järjestys on joskus ollut ja ehkäpä seuraavan kerran kokeillaan sitä uudelleen.
 
Mukavaa loppuviikkoa!
 
-Liina

14 kommenttia:

 1. Molemmat näyttävät kivalta! Tosi kivaa, kun voi vaihdella järjestystä. Meillä on kulmasohva, jota ei voi irrotella osiin ja siksi järjestyksen vaihtaminen ei oikein käy päinsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Kieltämättä nyt jos lähtisin sohvaostoksille, tuskin valitsisin kulmasohvaa, tai ainakaan näin syvää versiota. Kulmapalan mallailu eri asemiin on melko hankalaa.

   Poista
 2. Aivan ihania raikkaita kuvia!! Kaunis vehreys. <3 hyvin muotoutui sisustus!

  VastaaPoista
 3. Voi, teillä on niin kaunista ja kodikasta. Mun mielestä tämä uusi järjestys on hieno ja tuo tilan parhaat puolet esiin. Jotenkin omaan silmääni näyttää aina paremmalta, jos huonekalut eivät ole ikkunan edessä, vaikka toki teidän vanhakin järjestys oli kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samaa mieltä, mielellään ei ikkunan eteen kalusteita (ainakaan sellaisia jotka menee ikkunan päälle) laittaisi. Valo virtaa sisään nyt ihan eri tavalla!

   Poista
 4. Muuten, mistä tuo teidän pyöreä seinäkoriste onkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinäkoriste on BoConceptin ja ostettu Vepsäläiseltä.

   Poista
 5. Upea on asunto! Valoisa, mutta kodikas :) Ja niin trendien mukainenkin jopa! Tahdon kanssa... ;D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 6. Tulipa olohuoneesta ihanan raikkaan ja avoimen oloinen! Rakastan noita tyynyjä teidän sohvallanne, jotka ovat kivan huolettoman näköisesti laitettu paikoilleen. Rentouttavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista. :) Ihan piti itse palata kuvia katsomaan, että miten ne tyynyt oikein sohvalla onkaan. :D Täytyy kyllä tunnustaa, että arjessa ne on kyllä tosi paljon enemmän sikinsokin, milloin lattialla, milloin vietynä ties mihin majaleikkeihin...

   Poista
 7. Hyältä näyttää uusikin järjestys. Tuo nojatuoli on aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja. :) Nojatuoli on kyllä ihana. Reilu kaksi vuotta sitten se hankittiin yhteiseksi 10-vuotishääpäivälahjaksi.

   Poista