2015/09/26

SLOW SATURDAY MORNING

 
 


Viikko sitten vietin poikkeuksellista viikonloppua. Mies ja lapset lähtivät mökille ja minä jäin yksin (!) kotiin koko viikonlopuksi. Melkoista. Kaupungissa minut piti lauantai-illaksi sovittu työmeno. Perjantai meni työviikosta toipuen ja tv:tä tuijotellen. Taisin mennä aika aikaisin nukkumaankin (saatoin ehkä nukahtaa sohvalle).
Lauantai-aamuna otin kaiken ilon irti siitä ettei ollut kiirettä mihinkään eikä mitään suurempia suunnitelmia ennen iltaa. Siivoilin paikkoja, katoin aamiaista pitkään ja hartaasti ja nautiskelin ihanasta joutenolosta. Perheelliselle ihmiselle melkoista luksusta. Täytyy todeta, että aika ihanaa on välillä olla ihan yksin ja hiljaa vain omat ajatukset seuranaan. Luukutin siivotessa Antti Tuiskun laulamaa Sata Salamaa, ihan hyvä oli ettei ketään ollut katsomassa ja kuulemassa... Tällaisia hetkiä sitä täytyisi muistaa järjestää itselleen vähän useamminkin. Käytännössä ilmaista hupia mutta ah,  niin rentouttavaa.

Mukavaa viikonlopun jatkoa, ihanat lukijani! <3

///

I spent last weekend all by myself. My hubby and kids went to our cottage and I stayed at home since I had to work (though the work occasion was quite fun) on saturday evening. It was so relaxing to enjoy slow breakfast. I highly recommend to do so every once in a while! :)

-Liina

5 kommenttia:

 1. Ihan parasta! Minulla sama homma tänä viikonloppuna, paitsi juhlat olisivat olleet tänään. Enkä todellakaan jaksanut keskittyä kattauksiin/aamiaisiin. Turhan rankka kuukausi takana "miljoonine" työreissuineen otti veronsa ja kaamea migreeni kalvoi koko päivän. Juhlat jäi väliin ja toivon vaan, että huomenna paistaisi aurinko ja saisin edes yhden päivän nauttia ulkoilmasta! Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, harmillinen juttu että migreeni pilasi juhlat. No, toisaalta kroppa taitaa tietää milloin on parasta vain levätä. Täällä muuten ainakin paistelee aurinko, toivottavasti siis sielläkin! :)

   Poista
 2. Voi kun ihanan kuuloista! En ole koskaan herännyt yksin.. (siis lasten syntymän jälkeen). Ei kun hei kerran olen, mutta sekin oli työaamu kun lapset oli kesällä päivän mummilla hoidossa!:D täytyy kyllä järjestää tuollainen! Ihanan näköistäkin siellä!

  VastaaPoista