2015/09/27

SISUSTUSPÄIVITYSTÄ MÖKILLÄ

Pitkästä aikaa mökillä! Tännekin tulemisessa on ihan erilainen fiilis, kun on useampi viikonloppu ollut taukoa välissä. Kuulostaa todella hölmöltä, mutta mökkeilyynkin (lähinnä, pakkaamiseen, purkamiseen ja pakkaamiseen, sekä ajomatkoihin) voi kyllästyä hiukan. Pitkästä aikaa innostuin sisustelemaankin hiukan. Pienet sisustuspäivitykset onnistuivat halvalla, sillä uudistukset toteutuivat äidiltäni saamilla heille ylimääräiseksi jääneillä tavaroilla. Tuvasta löysi paikan vanha tiinu, joka toimii nyt ylimääräisten tyynyjen ja torkkupeiton säilyttimenä.

Makuusoppeen saimme uuden yöpöydän. Vanha valkoiseksi maalattu puinen pikkupöytä sopii tuohon paikalleen kuin nakutettu. Aiemmin yöpöydän virkaa toimitti tuoli, mutta tämä uusi yöpöytä on kyllä paljon käytännöllisempi ja kauniimpi. Ikä näkyy pöydän pinnassa, mutta niin saa näkyäkin.
 Sisustelun lisäksi viikonloppuna saimme nauttia upeista syyssäistä. Kävin myös tarkistelemassa sienipaikkojen tilannetta ja löytyihän sieltä vielä kanttarellejakin! Niistä tein "bruchettoja". Paahdoin maalaisleipää ensin uunissa, ja sen jälkeen kasasin päälle muhennosta, jossa oli sipulia, pekonia sekä kanttarelleja. Mausteeksi ei tarvinnut muuta kuin persiljaa ja mustapippuria. Helppoa ja tosi hyvää!

Toivottavasti tekin olette saaneet nauttia aurinkoisesta syyssäästä. Mukavaa sunnuntaita!

-Liina

17 kommenttia:

 1. Kaunista ja tunnelmallista :) Tunnistan tuon mökkeilyyn liittyvän kyllästymisen tunteen, kun "koko ajan" ollaan menossa tai tulossa. Onneksi se perilläolo on niin palkitsevaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos MarikaH. Totta on, että kun perille pääsee ei juuri enää pakkaamista harmittele. :)

   Poista
 2. Ihana on mökinne :)
  Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Näin viikon myöhässä toivottelen ihanaa sunnuntaita sinullekin! :)

   Poista
 3. Tosi kivalta näyttää uudet sisustuslisäykset, sopivat hyvin mökkitunnelmaan. <3

  VastaaPoista
 4. Kaunista! Voin niin hyvin kuvitella, että tuolla mökillä viihtyy<3

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia teidän ihanasta mökistä ja nam, mitä leipiä! :) Mukavaa sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania kuvia teidän mökiltä - niin kaunista.

  VastaaPoista
 7. Voi että miten viihtyisää, kodikasta ja syksyistä. Heti alkoi tehdä mieli mökille.

  VastaaPoista
 8. Kokeile pakkaamattomuutta. Ihmeesti sitä vaan pärjää etenkin mökillä mutta myös reissussakin kun ei ota mitään mukaan. Ostaa paikan päältä mitä tarvitsee. S.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei toimi lapsiperheessä eikä ilman rajatonta budjettia. :D

   Poista
 9. Totta, on kivaa että tavaroilla on tarina. Joskus tosin on ihanan "helppoa" ostaa uutta kaupasta, mutta kyllä nämä kierrätyskalusteet tuntuvat ihan eri tavalla arvokkailta kuin kaupasta hankittu bulkkitavara. :)

  VastaaPoista