2015/09/14

Ihanan loppukesän juhlatUpean lämmin ja aurinkoinen elokuu pelasti kesän. Epäilen että syksyn tulo olisi tuntunut paljon karummalta, jollei näistä upeista kesäisistä päivistä ja illoista olisi ehditty nauttimaan. Vaikka työt alkoivatkin heinäkuun lopussa, jäi vielä aikaa viikonloppuina ja iltaisin fiilistellä kesää, aurinkoa ja lämpöä.
Elokuun puolivälissä vietimme pienimuotoisia rapujuhlia. Toimme veneen mökiltä tänne kotivesille ja haimme ystäväpariskunnan veneellä meille. Sää oli aivan mahtava, lämmintä ja aurinkoa riitti. Vesillä kului aamupäivä, ja iltapäivästä aloitimme ruuan valmistelut. Alkuruuaksi oli rapuja, mätiä, smetanaa ja paahtoleipää. Pääruuaksi grillasimme karitsaa valkosipulipapujen ja lohkoperunoiden kanssa.
Terassipöytä pääsi kunnolla testiin ja hyvinhän se toimi. Olipa ihanaa syödä ihan rauhassa ulkona terassilla, auringonlaskusta nauttien. Almakin oli menossa mukana. Veneretkeily oli tosin niin uuvuttavaa, että pallero uuvahti terassituoliin. Illan hämärtyessä saatiin nauttia vielä ilotulituksesta (kiitos lähistöllä järjestetyn isomman tapahtuman). Ihan kelpo päätös kesäillalle. :)

Tiedättekös, eihän sitä enää edes muista että alku- ja keskikesä olivat säiltään vähän nihkeitä. Mielessä ovat päällimmäisenä upeat loppukesän lämpimät illat ja syyskuussakin ollaan vielä päästy nauttimaan lämpimästä ja aurinkoisesta säästä. Näillä tunnelmilla ja muistoilla pärjää varmasti pitkälle syksyyn ja alkutalveen.

Ihanaa alkanutta viikkoa!

-Liina

///

We spent amazingly sunny and warm weekend in August with our friends.

2 kommenttia: