2015/03/02

Ihana, ihana koti!


Jos jotakin hyvää loman loppumisesta haluaa löytää, niin se on ehdottomasti kotiinpaluu. Miten ne kaikki tuttuakin tutummat nurkat näyttävät niin tuoreilta ja ihanilta? Viikonkin loma jo riittää siihen että kotiin tultua kaikki näyttää ihan erilaiselta. Yksi erityisen fiksu juttu ennen lomaa, on kunnon siivous. Eipä tunnu mikään ihanammalta kuin leväyttää likapyykkiä täynnä olevat matkalaukut kodinhoitohuoneeseen, sulkea ovi tiiviisti perässä ja nauttia muuten niin siististä ja puhtaasta kodista. Ah, parhautta!

 
Eikä varmasti kaduta kotiin tullessa sekään, että ennen matkalle lähtöä väsymyksestä ja pakkauskiireistä huolimatta jaksoi vaihtaa lakanat. Mikä onkaan ihanampi tunne, kuin väsyneenä kellon ympäri matkustaneena voi kaatua omaan sänkyyn ja kääriytyä ihanan pehmeisiin puhtaisiin pellavalakanoihin!
 


Ja vaikka valmis aamiainen välillä aika luksukselta tuntuukin, niin kyllä se arkiaamu aika mukavasti omassakin keittiössä alkaa. Kahvi on ihan juuri sellaista, joksi sen on itse keittänyt ja kaurapuuro maistuu juuri sopivasti terveelliselle. Kuka nyt aina croissantteja, hilloja ja muita herkkuja jaksaisikaan. Tai vaikka jaksaisi, niin hohto se niistäkin pian katoaisi.


Yksi juttu kotoa vielä puuttuu, jota lapsetkin kaipaavat kovasti. Se on nimittäin Onni. Loman ajan karvanapa on ollut vanhemmillani hoidossa ja Into-kissaan totuttelemassa. Kuulemma pientä lähentymistä on ollut jo havaittavissa (enää ei ihan koko ajan yritä kissan kimppuun hyökätä, vaikkakaan eivät kyllä valvomatta samaan tilaan ihan vielä mahdu), joten siedätys jatkukoon vielä viikon.
 
Lempeää viikon alkua kaikille lomilta palanneille ja tietysti teille muillekin. Puss!
 
-Liina

13 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia jälleen kerran! Osuit aivan ytimeen tuosta kotiinpaluusta.

  VastaaPoista
 2. Todella kauniita kuvia ja ihana koti :)

  VastaaPoista
 3. Onko matkasta odotettavissa postausta? Olisi ihan kiva lukea. S.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkalla otin kuvia tosi vähän, mutta ehkäpä niistä jonkinlaisen postauksen saa tehtyä. :)

   Poista
 4. Borta bra, men hemma bäst :) Kauniita kuvia kauniista kodista!

  VastaaPoista
 5. Se on kyllä jännä, miten oma koti näyttää usein aikas kivalta pienen tauon jälkeen♥ Ihanalta näyttää teillä!

  VastaaPoista
 6. Kotiinpaluu on aina kivaa, ja äitini opetti jo ammoin, että ennen lähtöä kannattaa siivota. Pitäisiköhän taas reissata jonnekin, että voisi taas huokaista ihastuksesta kotieteisessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissaaminen kannattaa aina! :) Vähintäänkin sen kotiinpaluun takia.

   Poista
 7. Kiva blogi löytyi...uusi lukija täällä ilmoittautuu :) Saa tulla vastavierailulle iDikseen & iNteriööriin <3

  VastaaPoista