2015/01/11

TALVI KEITTIÖSSÄ

 

Joulu on siivottu kotoa jo pois. Esille jäivät kuitenkin koristeet, jotka eivät niin voimakkaasti jouluun viittaa. Esimerkkinä yllä oleva pienemmän lapsen taiteilema keppikranssi. Jouluksi ostetut minikuuset ovat vieläkin voimissaan, joten en ole niitäkään mihinkään hävittänyt. Tykkään muutenkin tuollaisesta tummasta havunvihreästä, vaikka vihreä ei muuten suuri suosikkini olekaan.Kuvassa näkyy myös kaksi Kööpenhaminasta tuotua tuliaista. Hayn tulitikut, joiden tuontia jännitin käsimatkatavaroissa ja pelkäsin että jäävät turvatarkastukseen, sekä House Doctorin musta tähti. Sekin on vielä esillä, mutta ehkäpä kohta sen jo taittelen ensi joulua odottelemaan.Talvella tulee poltettua kasapäin kynttilöitä. Pätkät on säilötty (en todellakaan tiedä miksi) lasipurkkiin. Muita talven iloja on erilaisten maustettujen kahvien juonti. Olen haaveillut myös kapselikeittimestä,  mutta taitaa olla että perinteisellä espressopannulla keitetty tiukempi espresso ja siitä tehty latte sekä hyvä suodatinkahvi riittävät kuitenkin meidän talouden kahvihetkiin.

                                                                              \\\

Muutama uusi lukija on eksynyt joukkoon vaikka kirjoitustahti onkin ollut hävettävän laiskaa. Lämpimästi tervetuloa mukaan! <3

                                                                
Some wintery photos from our kitchen.


6 kommenttia:

 1. Pätkistä saa valettua uusia kynttilöitä, jos DIY-inspis yllättää ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköinen tuo kynttilänpätkä purkki :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat! Meilläkin kahvit keitetään espressokannulla ja maidonvaahdotuskannulla enkä kapselikeitintä edes huolisi :)

  VastaaPoista
 4. IHana blogi, miten en ollut aiemmin tähän törmännyt :)

  VastaaPoista
 5. Ihan huippukuvia ja tosi kaunis koti sinulla. Löysin Johannan Sisustusunelmien kautta tänne ja päätin jäädä :) Tervetuloa myös kyläilemään kivikakku.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Kivoja kuvia ja voi kun ihania juttuja olet Kööpenhaminasta löytänyt. Kyllähän se on hienot tulitikut oltava. Minäkin haluan tuollaisia :)

  VastaaPoista