2015/04/21

Kattausta ja uudet aterimet | New cutlery

Mökillämme on aiemmin ollut epämääräisen sekalainen joukko erilaisia ruokailuvälineitä. Sinällään asia ei ole minua häirinnyt, mutta kun äitini tarjosi minulle Villeroy&Bochin ruokailuvälinesettiä, en todellakaan kieltäytynyt! Aterimet hän on jo aikaa sitten ostanut "joululahjajemmaan", mutta päättikin jo nyt aiemmin ne meille antaa. Aterimet ovat ihanan tyylikkäät ja juuri sopivan yksinkertaiset muotoilultaan. Kiitos äiti! <3


Yksinkertaisuus, luonnolliset materiaalit ja pehmeät sävyt viehättävät nyt muutenkin. Pellava niin sävynä kuin materiaalinakin on edelleen pinnalla. Ehkä yksi suurimmista syistä on se, ettei pellava vaadi silittämistä. Pellavan lisäksi kauniilta näyttää vaalea puu, kuten kuvassakin näkyvä tamminen leikkuulauta. Kieltämättä nuo mökin sisäseinätkin taitavat jäädä (ainakin tältä kesältä) käsittelemättä. Ovathan ne väriltään vähän raskaat ja ehkä aavistuksen tunkkaisetkin, mutta toisaalta ne tuovat myös ihanaa kodikkuutta ja pehmeyttä.Mitenkä teillä muilla, onko ruokailuvälineillä väliä?

Leppoisaa viikon jatkoa!

///

My mother gave us new cutlery to our summer house. Simplicity, natural colours and cosy feeling are something I like right now.

-Liina

2 kommenttia:

  1. Kodikkaan näköinen mökki teillä! Minun silmään puu ei näytä yhtään tunkkaiselta, etenkin kun muu sisustus on niin raikas, mustavalkoiset elementit tasapainottaa hyvin. Ja kauniit myös uudet aterimet! On niillä väliä kun joka päivä moneen kertaan käytössä. Omat ovat tuotannosta jo poistuneet Hackmanin Tuuliat, jotka myös miellyttää. Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista