2015/04/12

Olohuoneessa | In our livingroom

Olohuoneessa on jo jonkin aikaa ollut "uusi" järjestys. Ainoa huono puoli tässä on, että sohvalla istutaan selkä ikkunoita ja siten parhaita maisemia vasten. No, ihan rehellinen jos olen, niin harvoinpa sohvalta käsin on tullut kovinkaan paljoa maisemia katseltua. Ei siis paha miinus. Ruokapöydän ääressä istuessa ennemminkin tulee katseltua ulos, nyt onkin ihanaa seurata jäiden lähtöä ja kevään etenemistä.Hayn Tray table ei jäänyt tuohon sohvan eteen muutamaa päivää pidemmäksi aikaa. Ei vaan istu siihen hyvin. Siirsin sen takaisin tuttuun paikkaan tv-huoneeseen.
Huomaattekos muuten miten komeasti viikunapuu kasvaa. Ei uskoisi, sillä syksyllähän se tiputti ihan kaikki lehtensä. Hämmästyttävää kyllä, keväällä oksista alkoi työntyä silmuja ja nyt puussa on jo oikein komean kokoiset lehdet. Oliivipuukin edelleen hengailee mukana ja siihenkin alkaa uusia lehtiä versoa. Ihan en itseäni vielä viherpeukaloksi nimitä, mutta jonkinlaista edistystä kasvien pidossa on selvästikin tapahtunut.

Eilen ja tänään on ollut ihan mahtava kevätsää, josta on kyllä nautittu. Lapset ovat viihtyneet ulkona, varastoja on siivoiltu, on lenkkeilty, kyläilty ja suunniteltu tulevaa tukholmanristelyä. Muitakin mukavia juttuja on lähiviikkoina tiedossa. Niistä sitten aikanaan lisää.

Mukavaa sunnuntain jatkoa ja voimia alkavaan viikkoon!

-Liina

///

Some pics from our living room.

8 kommenttia:

 1. Kaunis olohuone, tyylikäs ja kotoisa <3

  Kivaa alkavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis kevätvalo näissä kuvissa - ja viikunpuu on tosiaan herännyt ihan mahtavaan kukoistukseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Hämmästelen itse edelleen miten selvisi talvesta noin hyvin!

   Poista
 3. Eikös tuo teidän sohva ole Adea Camp? Haaveilen juuri samasta sohvasta ja olisi mukava kuulla, oletko ollut tyytyväinen. Ennen kaikkea kiinnostaa, pysyykö päällinen ryhdikkäänä, täytyykö oikoa usein ryppyjä tai painaumia pois? Kiitos paljon, jos ehdit vastailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan oltu sohvaan tosi tyytyväisiä. Se on meillä ollutkin jo vuodesta 2007! Päällinen pysyy tosi hyvin ryhdissä, ei mene ollenkaan ryppyyn eikä siis vaadi oikomista. Päällinen on vain ikävästi haalistunut auringossa, sen haluaisin jossain välissä uusia. Mutta yhteenvetona: Voin sohvaa kyllä suositella!

   Poista