2015/04/05

Keittiöjuttuja | Kitchen stuff


Nappailin keittiöstä jokin aika sitten kuvia. Tässä kuvassa näkyvät viime vuoden parhaat sisustushankinnat: Vitran DSR-tuolit, Lightyearsin Caravaggio-valaisin sekä jokerina Hobstar-lasit, joista juon nykyään ihan kaiken, viiniä lukuun ottamatta. On tukeva, kaunis sekä juuri oikean kokoinen. Ihana "kristalli" rikkoo kivasti muuten pelkistettyä astiastoa ja tyyliä ylipäätään. Enpä olisi uskonut miten paljon iloa edullisista (noin 6€/kpl) laseista voisin saada!


Tykkään kovasti myös uudesta tammisesta leikkuulaudasta, joka Bostonpostauksessakin vilahti. Kauniit keittiötarvikkeet saavat olla näkyvillä ja käden ulottuvilla, rumat muoviset sälät piilotetaan sitten visusti kaappien ja laatikoiden kätköihin.Tykkään pitää esillä aina jotakin vihreää. Mielellään syötävää, pitkäikäistä ja edullista. Betonipenkillä majailee rosmariini, joka onkin kasvanut varsin villisti. Eukalyptuksen oksat ovat vakio-ostos aina silloin kuin niitä kukkakaupasta löytyy. Nyt tarjolla oli vain noita pienilehtisiä, isompilehtiset ovat mielestäni kauniimpia, mutta kelpaavat nämäkin. Kestävät hyvinä helposti pari viikkoa tai ylikin, eivät todellakaan käy siten kukkarolle.TineK:n kulho säilyttää kivasti näkyvillä ja käden ulottuvilla valkosipulit. Tuo kulho on myös mukava tyylin rikkoja. Etniset yksityiskohdat viehättävät yhä enemmän, ja jos eivät olisi niin törkeän hintaisia voisin niitä hankkia kotiini enemmänkin. Ovat käsin maalattuja, joka osaltaan selittänee hinnakkuutta, mutta epäilen että tekosensa on myös nyt vallitsevalla trendilläkin? Yhtä kaikki, kaunis kulho ja ansaitsee paikan esillä keittiön tasolla.

///

Some stuff from our kitchen. I just love my TineK bowl and new wooden cutting board.

9 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia <3 Saimme aikoinaan tuon tyylisiä kristallilaseja lahjaksi ja nyt ovat alkaneet ihastuttaa. Itselläkin tulee juotua ja syötyä välipaloja niistä, ovat kuin luksusta arkeen. Pitäisi hankkia muutama Hobstarikin seuraan, ovat kyllä edullisia :)

  Rentoa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin muuten saatiin aika vastaavia kristallilaseja aikoinaan häälahjaksi. Silloin ei oikein niiden päälle ymmärtänyt ja nyt kun niitä ilolla käyttäisin, ovat kaikki jo tainneet mennä rikki.

   Poista
 2. Huokaus, ihania juttuja sun keittiössä! Onkos noita tuoleja myös valkoisina olemassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, Eija. :) Tuoleja kyllä löytyy valkoisina ja taitaapa löytyä monessa muussakin värissä.

   Poista
 3. Ihana koti teillä! Tässä tulee hirmuinen sisustusinto itsellekin katsellessa blogisi kuvia.

  -Susanna / Colour Outside the Lines

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Rosmariinissa on aivan taivaallinen tuoksu. Ja eukalyptuksessa. Säkin taidat olla tuoksusisustaja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Ja kyllä, ihan oikein tulkittu. Olen ihan hulluna kaikkiin tuoksujuttuihin! Vastaavasti olen kyllä myös todella herkkä kaikille ei niin hyville hajuille...

   Poista
 5. Mistä on noi suolat ja öljyt ja muut? Kelpais tännekin.

  VastaaPoista