2015/04/19

Uudet tuolit - Kartell Masters

Hulluilta päiviltä bongasin meille ulkokäyttöön tuolit. Kartellin Mastersit ovat olleet vahva vaihtoehto ulkotuoleiksi, ja kun alennusta oli riittävästi, sain tehtyä päätöksen ja tilasin neljä tuolia kesää odottamaan. Enää puuttuu vain pöytä, jonka ääressä grilliherkkuja nautiskella... Pöydän kansilankut meillä jo on ja teräsrunkokin suunniteltu ja materiaalit hankittu. Rungon hitsaus olisi seuraava homma ja sen jälkeen päästään pöytää kasailemaan. Saapa nähdä minkälainen tulee!
Koska kesäiset säät ovat vielä kaukana, eikä se pöytäkään tosiaan valmis ole, tuolit majailevat vielä sisätiloissa. Yhdelle löytyi hyvä paikka makuuhuoneestamme.


Tuolilla lepäilee myös uusin sisustustyyny, jonka hankin reilu kuukausi sitten keväisempää fiilistä tuomaan. Vähän kyllä tuollaiset valokuvaprinttityynyt alkavat jo olla menneen talven lumia (vaikkakin harkitsen vielä sellaista ihanaa hevostyynyä...), mutta kuten sanottu, eipä näitä hankintoja trendit ensimmäisenä mielessä tehdä.Valkoiset pellavalakanat ovat edelleen ihanat. Ainoa miinus niissä on se, että pölyävät selvästi puuvillalakanoita enemmän. En tiedä oletteko te muut huomanneet saman? Pölystä huolimatta tykkään pellavasta ihan hirveästi!


 
Saa nähdä minkä tuolin tähän tilalle keksin, kun viimein päästään näitä tuoleja ulkona käyttämään. Joku vanha penkki olisi ihana. Siihen saisi kivasti viikattua päiväpeiton ja ylimääräiset tyynyt (ja keskenpitoiset vaatteet) yön ajaksi. Sellaista ei ole vain sopivaa vielä vastaan tullut, mutta täytyypä pitää silmät avoinna kesällä kirpputoreja kierrellessä.

 
Mukavaa vaali-iltaa!
 
 
//
 
I bought new Kartell Masters chairs. We have planned to use them outside, only table is missing. At the moment one chair is in our bedroom, waiting summer getting closer.
 
Have a nice Sunday!
 
Liina
 

10 kommenttia:

  1. Siis ihana tuo tyyny! En tykkää vihreästä, tuosta tykkään! Mistä se on, voisin hyvinkin kuvitella samanmoisia kotiin kesää tuomaan. Pellavalakanat on kyllä parhaat. En ole pölyämistä edes ajatellut, olen niin onnessani niissä pyörinyt. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyyny on Annon, ostettu Kodin1:stä. Löytynee Anttilasta myöskin. :) Minäkin inhoan vihreää, mutta tässä tyynyssä väri kelpasi minullekin. :)

      Poista
  2. Mastersit on kyllä kivat kun menevät talviaikaan sisälläkin. Käytätkö muuten kuivausrumpua? Minä en nimittäin ole huomannut pellavalakanoiden pölyävän enempää kuin muidenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytän rumpua, ja silti pölyää. Siedän sen kyllä, sillä se on vain pieni miinus muuten niin ihanalle materiaalille. :)

      Poista
  3. Minustakin ihana tyyny! Raikas ja tuo mieleen viherkasvit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäät. :) Tyynyn nimi taisikin olla kielo.

      Poista
  4. Ihana tyyny. Kannattaa kurkata Romuritarin verkkosivuja, sille oli yksi hammas penkki. Mikäli se ei ole mieluinen niin sieltä saa tilattua mieluisan penkin, vaikka lehtikuusesta.

    VastaaPoista
  5. Mistä tuo ihana iso lasinen "maljakko" on hommattu? :)

    VastaaPoista
  6. Löysin pullon (vanha aiv-pullo ymmärtääkseni) vanhan tavaran myyntiliikkeestä. Pullon ympärillä oli vielä rottinkinen kori suojana. Se on meillä olohuoneessa ylimääräisten vilttien ja tyynyjen säilytyspaikkana. :)

    VastaaPoista