2016/01/06

Multi Candle pin

Kirjoittelin pienistä ihanista jutuista viimeksi ja samalla linjalla jatkettakoon edelleen. Olin pitkään haaveillut mielestäni aivan ihanasta ja kekseliäästä sisustusesineestä, Eno Studion Multi Candle pin -kynttilänpidikkeestä. Nyt viimeinkin odotus palkittiin ja sain tämän ihanuuden kotiini.


Mielestäni muotoilu on ihanan yksinkertaista mutta sisältää silti hauskan jujun. Pinta on kauniin mattamusta ja sopii sisustukseemme mielestäni aika täydellisesti. Jouluiset koristeet ja sisustusjutut on jo korjattu pois, mutta kynttiläkausi jatkuu edelleen, eikä tämä kynttilänjalka ole mielestäni missään muotoa jouluinen. Sitä on poltettu keittiön pöydällä, sohvapöydällä, String-hyllykon päällä, enkä oikeastaan osaa edes päättää missä sille paras paikka olisi.
 Sain kynttiläpidikkeen yhteistyön merkeissä KN2.fi -verkkokaupan kautta. Heidän valikoimistaan löytyy vaikka mitä ihanaa sisustukseen liittyvää kynttilöistä huonekaluihin. Tuotemerkeistä muutamia suosikkeja mainitakseni valikoimissa on mm. HAY, Himmee ja Normann Copenhagen.
Verkkokaupassa on juuri nyt tarjous, jolla toimituksen saa maksutta. Jos esimerkiksi vastaavanlainen kynttiläpidike kiinnostaa, nyt kannattaa hyödyntää tilaisuus!

Melkoisia paukkupakkasia muuten pitelee. Nyt onkin aika ihana sytyttää kynttilät palamaan, kaivautua sohvan nurkkaan kirjan kanssa ja nauttia vapaapäivästä.

Mukavaa loppiaista!

-Liina

6 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä kaunis, itseltänikin se löytyy. Ja onhan tuo ihan älyttömän "ekologinen", kun polttaa kynttilät aivan loppuun asti. Lopussa nuo kruunukynttilät on nimenmukaisesti kruunuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muuten tuota ekologisuusasiaa edes tajunnut ajatella, vaikka olenkin monta kertaa miettinyt miten harmillisen paljon kruunukynttilänkantoja meneekin hukkaan.

   Poista
 2. Toi on kyllä niin kaunis kynttelikkö <3

  Mukavaa tätä vuotta!

  VastaaPoista
 3. Tuo on kyllä ihana kynttelikkö, pitääpä tsekata verkkokauppa:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aivan ihana minunkin mielestäni. Verkkokaupastakin löytyi yhtä jos toista jonka olisin kotiini huolinut. :)

   Poista