2016/01/02

PIENIÄ IHANIA

Vuosi vaihtui, mutta blogin sisältö pysyy tutulla kepeällä tasolla. Täällä ei ruodita arjen murheita, ei kuvata pyykkikasoja tai keittiötä jossa on räjähtänyt pommi. Elämässä on ihan tarpeeksi sotkua, kiireistä arkea ja kulahtanutta perhe-elämää ilmankin. Keskityn jatkossakin kaikkeen kauniiseen ja ihanaan ja rajaan varmasti kuvista ylimääräiset tavarat ja sotkut pois!

Pientä ihanaa on esimerkiksi nauttiskella pimeänä vuodenaikana on kynttilänvalosta. Sisustuksessa on muutama asia, jota ei koskaan voi olla liikaa. Ensimmäinen juttu on ne sisustustyynyt, tietysti, mutta melko tiukasti tyynyjen kintereillä tulevat erilaiset kynttilänjalat ja tuikkukipot. Ei vaan tuo mies ihan aina ymmärrä tätä, mutta onneksi äitini ymmärtää ja häneltä sainkin joululahjaksi ihanan Kastehelmi-tuikkukipon (sekä pari sisustustyynyä :D).


Koska eteen sattui myös huippuhyvällä alella valurautainen Iittalan kynttilänjalka, päätin ostaa sen ihan itse itselleni joululahjaksi. Se sopii mielestäni täydellisesti mökin yöpöydälle. Sormukset ja korvikset saa näppärästi siihen yöksi säilöön eivätkä vieri ties minne kateisiin.


 

Onnellista, kaunista ja sopivan kepeää alkanutta uutta vuotta!
 
-Liina
 

5 kommenttia:

 1. Kaikkea mukavaa sinunkin vuoteesi <3
  Rajataan porukalla sotkut pois... hih !

  VastaaPoista
 2. Ihanaa uutta vuotta! Onpa tuo valurautanen kiva :D

  VastaaPoista
 3. Kaunis kynttilänjalka - sopii hyvin aloittamaan kauniin uuden vuoden. :)

  VastaaPoista
 4. Oi kuinka ihanaan blogiin sattumalta törmäsin! Täytyy palata pian ajan kanssa. :) Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista