2016/01/09

SPIN OFF

Sanomalehtikonserni Keskisuomalainen on starttaamassa uutta blogiportaalia, Stooria. Portaali on jo yleisölle avoinna, joskin virallinen lanseeraus odottelee vielä tuloaan. Minä aloitin myös Stoori.fi:ssä, kirjoitan siellä Villa Ilonan spin off -blogia Dash of Design. Ihan vielä en ole päättänyt miten jatkossa postailen, tuleeko tänne alkuperäiseen blogiin samat jutut kuin tuonne Stooriin, siirrynkö kirjoittamaan pelkästään tuonne Dash of Desigiin vain eriytyykö blogien sisältö toisistaan. Aika näyttää.

Käykääpä tutustumassa portaaliin, blogeja siellä löytyy ihan laidasta laitaan. On tosi mielenkiintoista olla mukana ison mediatalon aloittaman portaalin lanseerauksessa. Toivon ja uskon ettei siitä ainakaan mitään negatiivista voi seurata. Innolla odotan virallista lanseerausta, saapa nähdä millainen vipinä sivustolla sen jälkeen alkaa!

Täältä (kliks!) löydät hetki sitten kirjoittamani esittelyjutun, tuttuja juttuja teille. :)

Rapsakkaa viikonloppua!

-Liina

7 kommenttia:

 1. Hieno juttu - Onneksi olkoon!
  Mukavaa pakkaspäivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Saa nähdä millaiseksi Dash of Design ja koko portaali ylipäätään muodostuu. Kovasti mietin lähdenkö mukaan, mutta jälkeenpäin olisi ollut sitten tylsää harmitella jos olisin jäänyt pois.

   Poista
 2. <3 Mulla kanssa mietinnät käynnissä blogini jatkoon liittyen. Toisaalta voisi siirtyä kokonaan Stooriin, mutta sitten taas toisaalta ehkä haluaisin pitää blogin myös täällä blogspotissa. Nooh, aika tosiaan varmasti näyttää:) Kivaa, että ollaan samassa blogiyhteisössä:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, aika näyttää millaiseksi Stoori muodostuu ja uusi blogi sen alla. Mukavaa että portaalista löytyy useampikin tuttu bloggaaja. :)

   Poista
 3. Mielenkiintoinen avaus KSML:tä, tosin jotain tällaista oli varmaan odotettavissa kun esim. Kaleva osti Indiedaysin. En tietenkään tiedä, onko Stoorin idea pysyä vain keskisuomalaisena, mutta se ei varmaan olisi yhtään hullumpi idea. Jotenkin tuntuu, että paikallisuus tulee olemaan iso juttu lifestyleblogeissa tulevina vuosina. Siis että bloggaaja kertoo oman kylänsä/kaupunkinsa (tai pk-seudun tapauksessa jopa kaupunginosan) elämänmenosta suht pienelle mutta erittäin kiinnostuneelle yleisölle. Onneksi olkoon blogipestistä, Stoori sai huippubloggaajan riveihinsä! Minä roikun tietysti mukana molemmista blogeissasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perinteiset lehtitalot on mielestäni olleet aika jälkijunassa blogiskenessä. Näitä vastaavia tulee ihan varmasti lisääkin, ei välttämättä ihan samassa muodossa, mutta ylipäätään digisisällön merkitys tulee kasvattamaan rooliaan uskoakseni.
   Kiitos ihanasta kommentistasi, huipusta en tiedä mutta innolla ja mielenkiinnolla Stooriin lähden. Kiva jos pysyt mukana. <3

   Poista
 4. Heippa! Olen seuraillut taustalla blogiasi jo pidemmän ajan, mutta olen ollut juuri se tylsä ja hiljainen hiippari joka ei koskaan jätä itsestään jälkeä. :) Olen pahoillani! Nyt on kuitenkin pakko kommentoida, sillä olen pohtinut Stoorin kanssa ihan samoja asioita kuin sinä ja Viivi. Painin tosin eri genressä diy-juttuineni, mutta samat innostukset, uteliaisuudet ja kysymykset pyörivät mielessä. Päätin sitten lopulta hypätä mukaan "sivukonttorilla" ja jättää bloggeriin nykyisen päätoimipisteen. :) Mielenkiintoista nähdä mitä Stoori tuo tullessaan, ja kivaa, että mukana on niin monenlaista tekijää. :)

  VastaaPoista