2013/10/23

Hei, olen Liina!

Olen sukeltanut blogimaailmaan lukijan roolissa alle vuosi sitten. Ensin taisin ihastua Kalastajan Vaimoon. Sitten löysin samassa maakunnassa bloggaavan Kertun blogin. Vähitellen luettavien blogien lista piteni ja jäin totaalisesti koukkuun. Aika pian alkoi jo kutkutella ajatus omasta blogista. Jostakin jonne saisi suoltaa kaiken sisustus-, shoppailu- ja muunkin hysterian:) Jakaa kauniita asioita, ideoita ja inspistä, sitähän minä muidenkin blogeja lukemalla haen. Ehkä ajattelin myös paikkaa, jonne voisi kirjata perheen kuulumisia ja tallettaa kuvamuistoja. Linkki blogiin myös isovanhemmille?

Ajatus hautui pitkään. Kesällä tein ensimmäisen yritelmän, mutta kärsimätön ja hätähousu kun olen, yhtäkään tekstiä ei päässyt julkaisuun asti. En osannut muokata ulkoasua haluamakseni, enkä edes keksinyt blogille nimeä. Homma jäi siten vain testailun tasolle.
No, nyt sitten otin itseäni niskasta kiinni ja päätin aloittaa vaikka vain ihan raakileella. Ajattelen, että ehkäpä tämä tästä pikkuhiljaa muokkautuu enemmän haluamani näköiseksi ja jospa vaikka vähitellen oppisin enemmän ja saisin ulkoasun ja muutkin teknisemmät jutut enemmän haltuun. Kuvia en osaa muokata, ei siihen ole edes välinettä. Niillä mennään, jotka sellaisenaan kuvaamalla tulee. Kamerakin on todella köykäinen, halvin mahdollinen järkkäri, eikä laadukkaista objektiiveista ole tietoakaan. Nimeksi valikoitui VillaIlona. Siitä ei tässä nyt sen enempää:)

Tästä tämä nyt sitten lähtee! Toivottavasti tästä saisin itselleni (ehkä muillekin?) mukavan paikan, jonne niitä kivoja asioita, kauniita kuvia ja iloisia muistoja voisin tallettaa. Tervetuloa mukaan!
6 kommenttia:

  1. Tervetuloa bloggaamaan! Uusia sisustusideoita ja koteja on aina kiva nähdä, siksi sisustusblogit ovat varmasti niin suosittuja. Mutta varo vaan, tähän voi jäädä pahasti koukkuun ;-)

    VastaaPoista
  2. Niin ja kotiisi liittyen minulla olisi heti yksi kysymys. Laita viestiä os. photosbysari@gmail.com, niin kerron lisää ;-)

    VastaaPoista
  3. Oi, täältä se eka postaus löytyi, ihana! Ja kiitos maininnasta. Olen iloinen, että aloit bloggaamaan!

    VastaaPoista