2014/05/13

Kissakosken tehtaalla

Veneily-postauksessa jo mainitsinkin Kissakosken ihanan tehdasmiljöön. Vanhassa tehdasrakennuksessa toimii myös ravintola Kissakoski, jossa nautimme äitienpäivälounaan. Tämä oli ainakin kolmas, jollei jopa neljäs kerta, kun äitienpäivää juhlistettiin Kissakoskella herkutellen.
Itselleni hyvän ruuan lisäksi myös puitteilla on iso merkitys. Tehdasalue punatiilirakennuksineen ja ohi virtaavine koskineen on upea, joten tuolla kyllä kelpaa juhlaa jos toistakin viettää. Kesäviikonloppuisin ravintolasaliin katetetaan Patruunan juhlapöytä. Ainakin kerran kesässä tuolla täytyy käydä syömässä.
Itse nautin kaikista eniten kylmistä alkupaloista. Erilaiset kalat, leikkeleet ja salaatit ovat mielestäni noutopöydän parasta antia, ja tällä kertaa jätin pääruoat tyystin väliin! 
Olimme lounaalla isolla kokoonpanolla.  Mukana olivat oman perheen lisäksi vanhempani, siskoni puolisoineen, mieheni sisko sekä appivanhempani. Äitienpäivän aamu on mukava viettää oman perheen voimin, mutta mielestäni on tosi ihanaa nähdä ja onnitella päivän aikana myös omaa äitiä. 


Juhlasaliin kuljetaan rosoisen betoniportaikon kautta. Tykkään tuollaisista rouhean viimeistelemättömistä pinnoista tosi paljon.
Tehdassalin ihanat isot ruutuikkunat ovat myös upeat. Voisinpa joskus kuvitella asuvani vastaavassa asunnoksi kunnostetussa loftissa. Olispa aika hienot puitteet, vai mitä?Mukavaa viikon jatkoa!

-Liina

2 kommenttia:

  1. Tää on jossain Hirvensalmella tai sielläpäin? Olen muistaakseni kerran käyny tuolla, mutta toista kertaa ei ole tullut mennyksi. Täytyypä yrittää korjata tämä asiantila ensi kesänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paikka on noin 5km Hirvensalmen kirkolta, eli ihan oikein! Suosittelen kyllä visiittiä, erityisesti kesäaikaan paikka on aivan ihana:)

      Poista