2014/05/14

Takaisin värittömään

Hiukan yritin kevääksi päivittää olohuonettamme pirteämmäksi ja raikkaammaksi muutaman turkoosin tyynyn avulla. Pitkän ja pimeän talven jälkeen pieni väripiristys tuntui ihanalta ja todella tarpeelliselta muutokselta olohuoneeseen. Nyt kun valoa taas riittää ja luontokin alkaa vihertyä, kaipasin olohuoneeseen taas yksinkertaisempaa ilmettä. Mikä olisikaan helpompi tapa, kuin vaihtaa tyynynpäällisiä...


Löysin jälleen kerran Annolta tosi kivoja tyynyjä; korentotyynyn ja lankkukuvioisen tyynyn. Lisäksi vain vanhat H&M Homen valkoiset puuvillatyynynpäälliset. Olohuoneen ilme pelkistyi juuri halutun verran. Ikkunoistamme avautuu tosi kivasti luonnon sävyjä; puita, kaislikkoa, vettä (no vähän risukkoa ja sen semmoista, mutta ei siitä enempää). En malttaisi odottaa, että ison kapean ikkunan takana oleva puu puhkeaa valkoiseen kukkaan (olisiko tuomi?). Se on kuin täydellinen maalaus, jota ikkunan puitteet kehystävät. Kunhan puu on täydessä kukassa ja kauneimmillaan, otan siitä kuvan ja tuon tännekin näytille. Se on ihan mielettömän upea ja tuntuu vielä hienommalta ehkäpä sen takia, että kukinta kestää todella lyhyen aikaa.Kuvassa näkyy myös suurin astiarakkauteni, Lokero-vati. Löysin sen puoleen hintaan, ja ostinpa niitä kaksin kappalein saman tien. Toinen odottelee kaapissa, ajattelin sen antaa joskus sopivan hetken tullen eräälle tärkeälle ihmiselle lahjaksi.Olen muutenkin hyvä ostelemaan lahjoja etukäteen. Siskollekin löysin Iittalan Pino-kynttilänjalkoja kolme valkoista. Meinasin säästää ne heinäkuulle syntymäpäivälahjaksi, mutta enhän minä niitä malttanut pantata, vaan annoin äitienpäivänä nähdessämme ne hänelle kevätlahjana. Tuollaiset yllätyslahjat ovat mielestäni parhaita. Antamisen ja ehkä saamisenkin ilo on suurin, kun lahja tulee vähän puskista.Mukavaa keskiviikkoa!

-Tyynyholisti

12 kommenttia:

 1. Oiiiii,tuo korentotyyny on ihana :)
  Minulla se odottaa postissa noutoa, kiva nähdä, että se on oikein kivan näköinen :)

  Terv. Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi:)
   Tykkään erityisesti siitä, että tyyny on materiaaliltaan ihanan pehmeää!

   Poista
 2. Oi, korento sopisi meidän terassillemme. Kaunis valinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilja! Minäkin mietin, että tuo tyyny sopii hyvin sekä kotiin että mökille:)

   Poista
 3. Tuo korento-tyyny on tosi kiva, ja nythän saa kivoja alennuksia Kodin1 ja Anttilasta. Kodin kesäpäivitys alkoi nyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kieltämättä nyt kesäsäiden viimein tultua, alkaa ihan uusi innostus kodin/terassin/mökin päivitykseen:)

   Poista
 4. Sama ilmiö on huomattu täällä, pelkistetympää ilmettä kaipaa nyt sisätiloihin! :) Vitsit, te olette ihanan lähellä vettä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä juttu, aina kun luonto herää, sisätilat vaativat neutraalimpaa ilmettä.

   Vesi on yksi "maalla" asumisen parhaista puolista:)

   Poista
 5. Täällä on korennot lentänyt myös jo viikon uusilla valkoisilla sohvilla... Aivan ihanan kesäiset. :)

  Heli

  VastaaPoista
 6. Voi että toi korentotyyny on kyllä ihana. Sopis kivasti Minin huoneeseen taulun seuraksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tsinnia:) Annon tyynyt ei onneksi ole hinnalla pilattuja, joten näillä voi kivasti päivittää kodin ilmettä vuodenajan (tai mielentilan...) mukaan sopivaksi:).

   Poista