2014/05/08

Naantalissa

Jäätiin risteilyn jälkimaininkeja fiilistelemään vielä päiväksi Naantaliin. Kaupunki on kerrassaan hurmaava! Maisemat ovat kauniita ja vanhakaupunki puutaloineen todella idyllinen. Välillä yllätän itsenikin haaveilemasta tuollaisesta vanhasta talosta:)


Voiko olla ihanampaa sisäänkäyntiä. Ystäväpariskuntamme asuu tässä suloisessa vaaleansinisessä talossa. Ja heidän luonaan pääsimme majoittuaan (kiitos!).


Käveltiin keskustaan ihanaa puutalokorttelia pitkin. Alla olevista kuvista taas näkee hyvin, että eräällä on tosiaan jonkinlainen poseerausvaihe menossa. Muistan isosiskollansa olleen samanikäisenä vastaava vaihe, eli kuulunee ikäkauteen;)

 Pääkohteena kaupunkikävelyllä oli iki-ihana Living Deauville -sisustusliike. Sieltä sain himoitsemani ensimmäiset Nicolas Vahétkin itselleni ostettua. Ja kyllähän sieltä olisi yhtä jos toistakin muuta tarttunut mukaan, mm. upea juuttimatto. Onneksi tajusin vain tyytyä ihailemaan mattoa, Onnin herkkävatsaisuuden vuoksi tuollainen materiaali ei vain meillä tulisi kyseeseen. Sääli...


Kaikki tuotteet oli aseteltu todella kauniisti esille. Joskus olen tuollaisen putiikin pidostakin haaveillut, mutta eipä taitaisi minun visuaalinen silmä saati muutkaan tarvittavat taidot hommaan riittää. Tyydyn ihastelemaan muiden ihania sisustusliikkeitä.
Tällaiset pienet arjen katkaisevat reissut ovat tosi kivoja. Lapsista tuntuu melkein kuin oltaisiin ulkomailla. Pienempi olikin päiväkodissa kertonut että kävimme Turkissa. No onhan se melkein sama asia, sillä paluumatkalla pysähdyimme myös Turussa. Siellä kävinkin mm. Sisustuksen Koodissa. Harmikseni tuolloin kamera oli jäänyt autoon. Liike oli pullollaan ihania design-herkkuja, joista olisin voinut kantaa kotiini oikeastaan ihan minkä vain. Melkein jo ostin Muuton kulhon, mutta harmikseni ainoa jäljellä oleva kappale oli pohjasta hiukan säröytynyt, enkä sitten sitä uskaltanut ottaa. Ensi kerralla sitten:)

Mitenkäs te muut, onko teillä joitakin erityisiä suosikkeja kotimaan kaupungeista? Itse tykkään kovasti kaikista rantakaupungeista, olivatpa ne sitten meren tai järven rannalla. Mm. Lappeenranta ja Kuopio viehättävät Naantalin lisäksi.

Se olisi muuten huomenna taas perjantai ja viikonloppu. Kaikenlaista kivaa taas tiedossa, toivottavasti teilläkin:)

-Liina

2 kommenttia:

  1. Muutama vuosi sitten tuli käytyä Naantalissa ja ihastuin ikihyviksi. Pitäisi päästä uudelleen pian. Melkein lähdettiin kaverin kanssa käymään viime kesänä, mutta päätimme sitten kuitenkin korkata Hangon. Paluumatkalla piipahdimme myös Tammisaaressa ja sinne ehdottomasti uudelleen, sillä tosiaan päädyttiin sinne sen verran myöhään illalla ettei aktiviteetteja oikein enää ollut kaunista auringonlaskua meren äärellä lukuunottamatta. :)

    VastaaPoista
  2. Hanko onkin paikka, joka pitää listata kesälomalla käytäviin kaupunkeihin! Kiitos vinkistä:)

    VastaaPoista