2014/05/04

Risteillen

Palataanpa vappuun vielä hetkeksi. Sitä vietimme risteille tuttavapariskunnan kanssa Viking Gracella. Säät olivat aika kehnot, joten vapun vietto uudehkossa ja tyylikkäässä laivassa osoittautui tosi onnistuneeksi ratkaisuksi.
Hytiksi valitsimme hiukan paremman Premium-luokan hytin, joka olikin tosi miellyttävä kunnon parisänkyineen ja vuodesohvineen. Hytin hintaan kuului mm. kuohuviiniä sekä aamiaiset á la carte -ravintolan puolella. Sisustuskin oli huomattavasti raikkaampi, mihin yleensä laivaristeilyillä on tottunut.Lapset nukkuivat vuodesohvalla. Hauska yllätys oli sänkyyn pyyhkeistä tehty norsu.


Hytissä oli myös pussukallinen kosmetiikkaa, mm. shampoo, hoitoaine ja vartalovoide. Jospa olisi tämän tiennyt niin olisi voinut muutaman purkin kotoa jättää pakkaamatta... 


Laivan sisustus muuallakin kuin hyteissä oli mukavan moderni. Useinhan laivat ovat täynnä messinkiä ja tummanpuhuvia kokolattiamattoja, mutta täällä sisustus oli aivan muuta ja tykkäsin siitä kovasti.Lähtöiltana söimme buffetissa. Se ikään kuin kuuluu asiaan, kun ollaan laivalla:) Minä keskityin alkuruokiin ja erityisesti kalapöytään, mielestäni parhaat herkut löytyvät aina sieltä.

Toisena päivänä olimme varanneet pöydän á la cartesta. Olihan siellä aavistuksen tunnelmallisempaa ja rauhallisempaa, eikä ruokaa tarvinnut jonottaa vaan pöytäseurueen kanssa ehti rauhassa seurustella ruokia odotellessa. Eikä tosiaan ruuissa ollut moittimista.

 Nuoremmasta tytöstä on kehkeytynyt melkoinen poseeraaja. Ei tarvitse kameran eteen häntä juuri houkutella. Isompi taas alkaa osoittaa esiteinin elkeitä, eikä hänestä tainnut koko reissun aikana saada oikeastaan yhtään kunnollista kuvaa otettua.

 
Risteily oli kaiken kaikkiaan tosi onnistunut ja mukava. Lapset tuntuivat nauttivan ja aikuisetkin saivat ottaa rennosti. Onnistuneen reissun ja neljän vapaapäivän jälkeen on mukavaa startata uuteen viikkoon!


-Liina

4 kommenttia:

  1. Onnistuneelta reissulta näyttää ja kuulostaa:)! Tuonne mäkin haluan! En ole käynyt laivalla moneen vuoteen, olisipa kyllä kiva päästä risteilemään!

    VastaaPoista
  2. Ihana kuva lapsestasi, ihan samanlainen on meidän neiti 6vee, rakastaa poseerausta :D
    Ja on muuten äidistäkin kaunis kuva, ihanan luonnollinen!

    VastaaPoista