2014/06/09

Asuntomessujen ennakkopaloja - Deko 159

Toissaperjantaisella messuvisiitillämme vierailimme myös Daaliatiellä, jonne Henna perheineen rakennuttaa Dekotalojen Deko 159 -taloa.


Eipä uskoisi, että yöunet ovat tällä ihanan vauhdikkaalla ja todella vieraanvaraisella rouvalla jääneet viime aikoina melko vähiin. Lapsiperhearki yhdistettynä messurakentamiseen ei varmasti ole ihan helpoimmin hallittava yhtälö.


Sisustus talossa on aivan ihanan raikas ja valoisa. Valkoista ja vaaleita sävyjä oli mielestäni käytetty tosi onnistuneesti, sillä talo ei kaikesta huolimatta ollut liian kliininen. Erilaisia struktuureja (mm. sormipaneelia) oli käytetty onnistuneesti ja ne mielestäni tekivät muuten hyvinkin valkoisesta sisustuksesta mielenkiintoisen ja onnistuneen.

Messusisustuksen taloon on suunnitellut Ilona Koponen.


Neutraalit sävyt ja pääosin valkoiset tai hyvin vaaleat sisustusmateriaalit antavat mielestäni loistavan pohjan minkälaiselle tahansa sisustukselle ja tyylille. Valkoiseen kun voi yhdistellä oikeastaan ihan mitä vaan.


Lasten huoneet ovat ihanan pastelliset ja täynnä suloisia yksityiskohtia. Voisin kuvitella että ainakin omat lapseni olisivat aivan haltioissaan jos joku jaksaisi yhtä viimeistellysti heidänkin huoneensa sisustaa ja järjestää.


Kuin sokerina pohjalla talon terassilta löytyy aivan mahtava leikkimökki, Villa Daalia. Kun lapset kasvavat isommiksi, leikkimökistä saa muokattua vaikkapa ihanan kesähuoneen tai vierasmajan!
Deko 159 -taloon ja rakennusprojektiin voi tutustua tarkemmin Hennan blogissa.
Lämpimät kiitokset, kun pääsimme vierailemaan kaunissa kodissanne!

8 kommenttia:

 1. Tämä Hennan koti on kyllä aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Oltiin kyllä onnekkaita, kun Henna jaksoi meidän ison porukan ottaa vastaan:)

   Poista
 2. Voi olisipa messut jo, ihania juttuja taas luvassa!

  VastaaPoista
 3. Voi kun odotan jo tulevia messuja innolla, niin herkkuja taas kyllä luvassa! :) Sinulla on muuten tosi kiva blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä. :) On vielä erityisen kivaa, kun ovat nyt ihan lähiseudulla!
   Kiva jos tykkäät blogista, kiitos kovasti kommentistasi. :)

   Poista