2014/06/15

Kesäjuhlien asu


Heippodei! Päätin ilahduttaa (hehe) teitä jälleen kerra asukuvilla. Perjantaina olimme mieheni työpaikan kesäjuhlissa. Moneen otteeseen kysyin mieheltä, onko juhliin minkäänlaista pukeutumiskoodia tai -ohjetta. Ei kuulemma ollut sellaiseen törmännyt. Tilanne on mielestäni ärsyttävä, sillä riski sekä yli- että alipukeutumiseen on ilman ohjeistusta ärsyttävän todennäköinen.

Koska alustavana ajatuksena oli jatkaa iltaa juhlien jälkeen myös kaupungin yöelämään, en halunnut mitään mekkoviritelmiä laittaa, vaan päädyin mustiin (pyjama-)housuihin. Niistä on tullut uusi suosikkini! Ovat päällä supermukavat, eivät vaadi silittämistä ja kelpaavat myös toimistolookiin.

Yläosaksi tuttu ja turvallinen valkoinen toppi sekä greige silkkisekoiteneuletakki. Jaloissa kiilakorkoavokkaat, joilla jaksaa seistä ja kävellä koko illan. Piikkikorkkareissa en siihen pysty.Toppi - H&M
Housut - Lindex
Kengät - Vagabond
Neuletakki - H&M
Clutch - Marimekko
Kaulakoru - Vila

Niin, kyllähän juhliin pukeutumisohje oli. Kesäisen juhlava kuulemma. Ei kai onneksi ihan hutiin mennyt, mutta jos tuon olisin ohjeen olisin etukäteen tiennyt, päälläni olisi ollut mekko.

Leppoisaa sunnuntaita!

-Liina

10 kommenttia:

 1. Jep, nää on näitä, kun miehen vastuulle jää pukukoodista kertominen. Meillä on käynyt sama juttu, että mies ei osannut välittää kaikkia kutsun tietoja eteenpäin. ;) Ihana asu, itsekin haavailen tuollaisista "pyjama"housuista, mutta jotenkin tuo vaatekaupoilla asioiminen ei ole viimeaikoina tuonnut mitään onnistumisentunteita. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jen:). Ymmärrän hyvin tuon tilanteesi, mutta kohtahan jo sinunkin "tilasi" helpottaa:D.

   Poista
 2. Hahhaa, ei kannata miehiin luottaa, silloin kun kyseessä on vaatteet :D Mutta ei hätää, olet ollut oikein tyylikkäänä liikenteessä :) Kaunis asu ja nainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei tosiaankaan voi:D. Mieheni neuvo pukeutumisasiaan oli, että voin laittaa päälle ihan mitä vaan...

   Poista
 3. Olet kaunis ja tyylikäs. Minkä ikäinen olet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista kommentista. :) Olen lähempänä neljää- kuin kolmeakymppiä (ai kauhea, kuulostaapa jo aika keski-ikäiseltä!).

   Poista
 4. Kauniita kuvia, trendikäs asu. Minkä ikäiset lapset sulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti:). Lapset on iältään 5 ja 9. Isoja jo! :)

   Poista
 5. Näytät tosi kauniilta :) Itsekkin olen tykästynyt "pyjama" housuihin, ovat sitten niin mukavat päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti. En muita housuja enää haluaisi pitääkään! Nyt vain pitäisi löytää muutamat muutkin vastaavat housut, etten sentään joka päivä noissa samoissa hiihtelisi:D

   Poista