2014/06/22

Keskikesän fiilistelyjä

 
 

 
 
 
 
 

Viimeinen kuva kiteyttää juhannuksen: otettiin rennosti. Säät eivät olleet ihan kammottavat ja välillä päästiin nauttimaan auringostakin. Veneiltiin Puumalan satamaan, syötiin terassilla, juostiin upeissa maisemissa kympin lenkki, saunottiin aika monta kertaa, syötiin hyvin, nukuttiin hyvin (äidin ja isän mökin aitassa saa maailman parhaat unet!), pelattiin lautapelejä  ja korttia, katsottiin vähän jalkapalloakin.

Kotimatkalla pysähdyttiin kahveille ja jäätelölle Lietveden sillan kupeeseen. Jos Puumalan suunnalla liikutte, suosittelen stoppia tuonne. Maisemat ovat mahtavat, kahvi ja kahvileivät taatusti tuoreita. 

Isompi lapsi jäi kumminsa (eli siskoni) ja hänen avopuolisonsa luokse alkuviikoksi, pienempi vietiin toiseen mummolaan. Lapset ovat jo lomailun aloittaneet  mutta me aikuiset sinnitellään töissä vielä hetken verran.

Hei, täähän alkaa tuntua ihan kesältä jo!

Ihanaa sunnuntai-iltaa!

-Liina

10 kommenttia:

 1. Moi, löysin uuden kivan blogin. =)
  Ihania juhannustunnelmia, teillä tosiaan näyttää säätkin ainakin edes osittain suosineen. Meillä ei suosinut kyllä yhtään; räntää, vettä ja rakeita. Että sellaista. Mukavaa tulevaa viikkoa sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että löysit blogiini, tervetuloa!
   Joo, säät oli ihan ihmeen hyvät. Vaihtelevat kyllä, mutta väliin kun saatiin hiukan aurinkoakin, niin se riitti:)

   Poista
 2. Ihania kuvia, niissä ainakin aurinko välillä pilkahtelee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Aurinko paistoi perjantaina ihan kivastikin välillä, eli säät eivät onneksi olleet ihan niin surkeat, mitä ennusteet lupailivat.

   Poista
 3. Siis teilläkö tarkeni paljain jaloin biksuissa? Mekin palelimme rae- ja sadekuuroissa. Mukavan rennon näköinen juhannus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meillä lapset haluaa pukeutua vuodenajan, ei sään mukaan... Eli aika viileää oli kyllä välillä meilläkin, mutta rakeilta sentään säästyttiin.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitti. :) Munkin mielestä tuo tuollainen on just parasta!

   Poista
 5. Tuollaista juhannusta minäkin kaipaisin, aivan ihania kuvia!
  Hyvää uutta viikkoa!

  VastaaPoista