2014/06/08

LaituriaamiainenKaikenlaista kiirettä onkin pidellyt. Viikonlopun viettoon pääsin kunnolla vasta eilen. Ajoin yksin mökille (muu pesue oli sinne jo perjantaiksi mennyt). Siellä arjen kiireet ja stressi hellittää (ainakin hetkellisesti). Aamu alkaa aika täydellisesti, kun aamiaiasen saa nauttia laiturinnokassa istuskellen ja
auringosta nauttien.

Ensi viikolla yritän ehtiä viimeinkin laittamaan lisää ennakkotunnelmia Asuntomessuilta. Lisäksi kameran kortilla odottelee kuvia mökin valkaistusta vierashuoneesta. Nämä valoisat ja aurinkoiset kesäillat vaan tahtovat mennä ihan muiden juttujen parissa, kuin koneella istuen. Ei se varmaan ihan huono juttu toisaalta ole.

Haluaisin vielä toivottaa kaikki uudet lukijat lämpimästi tervetulleiksi! Ilahdun tosi paljon jokaisesta uudesta lukijasta. Perjantaina muuten tapahtui ihan hullu juttu. Tai siis ainakin käyttäydyin aika pöllösti, kun ihana lukija tunnisti minut. Olin tosiaan aavistuksen häkeltynyt tilanteessa, ja annoin itsestäni vähintäänkin omituisen vaikutelman:D Ihanaa, että uskalsit minut pysäyttää, tuntui tosi kivalta saada palautetta!

Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa ja tsemppiä alkavaan viikkoon kaikille joiden loma ei vielä ole alkanut:)

-Liina4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oi kiitos! Kaunis luonto ja kesäinen aurinko tekevät kyllä kuvasta kuin kuvasta kauniin:)

   Poista
 2. Eipä siinä mitään pöllöä ollut. Minäkin hämennyin hetkeksi tunnistamisestasi. Ei muuta kuin lisää postauksia eetteriin, näitä on kiva lukea. Ja oikein ihanaa kesän jatkoa sinulle, minun kesäni sai ainakin mahtavan aloituksen perjantain tunnelmissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Kesä sai kyllä perjantaina tosi mainion startin:)

   Poista