2014/06/13

Take No Shit


Olen hulluna Efva Attlingin koruihin. Itselläni on pari rannekorua jo ja äitienpäivänä kokoelma täydentyi kaulakorulla. Ensimmäisen kerran tähän koruun törmätessäni tiesin heti, että se on kuin minulle tehty! Heppatyttö tykkää hevosenkengistä ja kun siinä on painettuna vielä loistava slogan, koru on täydellinen.

Itselleni tuo teksti muistuttaa siitä, ettei pidä tyytyä yhtään vähempään kuin on pakko. Tarkoittaa vaikka sitä, ettei saa antaa periksi tai tyytyä "semihyvään" jos pystyisi parempaan. Ajattelen, että tuo lausahdus muistuttaa itseäni siitä, että aina voi yrittää hiukan enemmän. Sopivan merkityksenhän tuosta saa väännettyä ihan miten vain haluaa:)

Iskeekö Efvan tyyli ja korut teihin muihin?

---

Viimeiset kaksi perjantaita on mennyt enemmän ja vähemmän juhlatunnelmissa. Sama meno jatkuu tänäänkin, kun suunnataan miehen työpaikan kesäjuhliin. Pukeutuminen aiheuttaa jälleen kerran päänvaivaa. En tykkää yhtään, kun kutsussa ei ollut pukukoodia. Sellainen helpottaisi pähkäilyä kummasti.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

-Liina

7 kommenttia:

 1. Ihana! Sopii tosiaan heppatytölle mainiosti ja teksti on huippu! Itselläni ei ole Efvan koruja, mutta kauniita kyllä ovat:)!

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Löysin juuri blogiisi ja liityin heti jäseneksi. Aivan ihana blogi!:) Juhlat on kyllä ihania, pukeutuminen vaan välillä tuottaa päänvaivaa.

  Miunlla on juuri nyt blogissani meneillään arvonta, jossa on mahdollista voitaa kauniita Liitu designin keittiötekstiileitä. Luulisimpa että myös sinä voisit pitää niistä, joten käy kurkkaamassa arvonta blogistani http://antaapaivanpaistaa.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, Aleksandra! Kiva että löysit blogiini ja tykkäsit:)

   Tulen ehdottomasti blogiisi vastavierailulle!

   Poista
 4. Efva on myös minun suosikki. Itseasiassa kihla- ja vihkisormukseni ovat Efvan, lisäksi löytyy kaulakoruja, rannekoruja ja korviksia. Ihania kaikki. Take no shit on mahtava!

  VastaaPoista