2015/01/03

Uusi vuosi


Suunnittelematon pitkä bloggaustauko nostaa rimaa tosi korkealle. Tuntuu ettei ole mitään järjellistä  kerrottavaa tai kuvattavaa. Testijakso Lightroom 5 -ohjelmastakin päättyi, eikä kuvia osaa enää Paint.net:illä muokata. Tai liekö koko kuvaamisen taito on unohtunut? Ainakin on selvää, ettei raw-tiedosto ja paint.net sovi hyvin yhteen.
 
Jollakin tämä kamala bloggausblokki on purettava, ja siispä rykäisen ulos vuoden 2015 ensimmäisen sisustushankinnan. Artekin pöytä (todennäköisesti 80-luvulta) löytyi Tori.fi:stä, ja sen alta myytiin pois Ikean työpöytä ja hyllykkö. Kelpo vaihtokauppa mielestäni. Lapselle kovasti vakuuttelin, että uusi pöytä on hienoa designia ja suuren Alvar Aallon suunnittelema. Toistaiseksi meni läpi, ja lapsi on uudesta pöydästä innoissaan.
 
Sain myös inspiraatiota tehdä nykyisen mäntyisen (sentään kuultovalkoinen) lastensängyn tilalle uuden diy-sängyn. Idea vaatii vielä hiukan kypsyttelyä, mutta ehkä ennen kesää? Muutoksia on toivottavasti tuolossa pienessä määrin myös olohuoneeseen, jonne nyt reilun kahden vuoden asumisen jälkeen olen sitten kuitenkin sijoittamassa tv:tä. Tv-huoneen pienelle sohvalle ei meinaa mahtua koko perhe kerralla leffaa katsomaan nimittäin. Olohuoneessa on valmiina iso Adean divaanisohva, sekä BoConceptin nojatuoli. Siihen komboon saa jo hyvin nelihenkisen pesueen elokuvailtaa viettämään. Tästä proggiksesta myöhemmin, mikäli se nyt suunnittelua pidemmälle etenee. Vaatii idean lisäksi myös vähän säästämistä.
 
No niin. Jospa tämä tästä. Joulut ja uudet vuodet menivät jo, niihin palaan lyhyesti myöhemmin mikäli saan kuvankäsittelykaluston kuntoon.
 
Toivottavasti teidän kaikkien uusi vuosi on alkanut suotuisissa merkeissä. Minä ainakin toivon uuden vuoden tuovan lisää rentoutta elämään, sujuvaa ja organisoitua arkea sekä välillä pieniä juhlahetkiä arjen keskelle.
 
-Liina


15 kommenttia:

 1. Ihana klassikko. Nyt valo on muuten jotenkin ihan kauhean rähmäistä. Minäkin tuskailin tänään kuvien kanssa. No, minuutin päivässä pitenee valoisa aika :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tajua miten olen aiemmin tullut toimeen ilman tuota kunnollista kuvankäsittelyohjelmaa. Tämä valoton aika on kyllä aika haastavaa kuvaamiseen ja kieltämättä tuo minuutti päivässä tuntuu vähän liian vähältä. :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! Ihan priimakuntoinenhan se ei ole, mutta joskus jos jaksaa ja haluaa, se voi hioa ja lakata uudelleen. :)

   Poista
 3. Kelpo vaihtokauppa tosiaan - näyttää kivalta! Hyvää uutta vuotta sinullekin! :)

  VastaaPoista
 4. Onpa ihana pöytä!!! Itsekin oon kovasti katsellut/ihastellut huutonetistä ja tori.fi:stä Artekin huonekaluja ym., ehkäpä jotain joskus kotiutuu meillekin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Paljon on Artekia myynnissä, mutta usein hinnat tahtovat nousta turhan korkeiksi. Vähän enemmän elämää nähneitä sen sijaan saattaa löytää edullisestikin. :)

   Poista
 5. Tosi kaunis löytö <3
  Mukavaa tätä vuotta sullekkin.

  VastaaPoista
 6. Ihana pöytä ja koko nurkkaus :)

  VastaaPoista
 7. En tiedä, mutta jotenkin maagisen tunnelman olet saanut aikaan. Pöytä on kaunis. En varmaan ikinä lakkaa ihailemasta Alvarin designia. Kaikki paikallaan eikä mitään ylimääräistä.

  VastaaPoista
 8. Oivasti selätetty bloggausblokki! :) Sinulla on selkeitä ja mielenkiintoisia ideoita toteutettavan tänä vuonna, innolla siis päivystetään niiden konkretisoitumista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina. Kovasti toivoisin jo että pääsisi suunnitelmia käytäntöön asti viemään. <3

   Poista